Pomeranian Köpeği Hakkında Bilgi

Son zamanlarda popülerliği artış gösteren pomeranian boo cinsi köpekler hakkında bilgi

Pomeranian Köpeği Hakkında Bilgi

Pomeranian, şimdiye kadar karşılaşacağınız en dışa dönük, zeki ve eğlenceli ırklardan biridir. Bir bakış, bu sevimli Pomeranian yavrularının kalbinizi inanılmaz derecede sevimli ve şefkatli kişilikleriyle eritmeleri için yeterlidir. Zeki ve canlı, Pomeranian yavruları, öğrendikleri yeni numaralarla ve sizinle etkileşime girme şekilleriyle sizi eğlendirecektir. Ayıcık yüzlü güzellikler, küçük boylarını kucaklamak için istekli bir şekilde hafif veya rahatça kestirmek için sıcak bir kucak isteyen sadık yoldaşlardır.

Pomeranian kocaman yürekli minik yaratıklardır. Pomeranian, çocuklara inanılmaz derecede nazik olan aile köpekleridir. Bu kıymetli, tatlı tabiatlı cins, yaşamınızda ihtiyacınız olan ideal ve sadık bir arkadaştır. Pomeranian yavruları arasında evlat edinmeye başlamak için hazır mısınız?

Pomeranian Ömrü

Bir Pomeranian köpeğinin büyüklüğü küçük olsa da, ömrü uzundur. Köpek 12 ila 16 yıla kadar yaşayabilir. Köpeğin ömrünü iyi, dengeli bir diyet, bol miktarda egzersiz yapmak, sağlık problemlerini tedavi etmek ve uygun bakımla uzatmak bile mümkündür.

Pomeranian Renkleri

Renkler, Pomeranian gözümüze güzel ve hoş görünmesini sağlar. İşte bir Pomeranian’daki görünüm renklerinin bir listesi.

  • Sable –Sable Pomeranian, görünümü siyah uçlu koruyucu saçları olan belirgin bir tabanı vardır. Bazı köpeklerde, sable rengi çok açıksa köpeğin bir resminde görünmez.
  • Kunduz - Sulandırılmış çikolata rengi gibidir. Kunduz Pomeranian’da kunduz renkli ten pigmentlerine sahiptir. Bu renk genellikle kremayla karıştırılır.
  • Kırmızı - Kırmızı Pomeranian görünümü insan gözünde pas veya kırmızı-turuncu gibi görünür. Çok koyu ve koyu olan turuncu renk kategoriye göre kırmızıdır.
  • Turuncu - Bir turuncu Pomeranian’ın görünüm açık veya koyu olabilir. Turuncu görünümü üzerinde siyah çizgiler olabilir. Çok koyu bir portakal rengi kırmızı olarak sınıflandırılır.
  • Krem - Bu rengin özelliklerinde geniş bir renk yelpazesi vardır. Çok hafif olabilir, tek adımda beyazdan daha koyu, çok kahverengi görünür.
  • Siyah - Gerçek bir siyah Pomeranian köpeği burnunda düz siyah bir renge ve pençelerine sahiptir. Köpeğin görünümünde ikincil renkler de yoktur.
  • Beyaz - Gerçek beyaz Pomeranian saf kar kadar beyazdır. Köpeğin görünümünde gölgelendirme veya beyaz olmayan bir ton yoktur.

Daha fazlası için ve satılık pomeranian ilanlarına bakmak için https://www.hayvanilanlari.com/kopek/pomeranian-boo sayfasını ziyaret ediniz.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER