Pompalı saldırgan hakkında karar verildi

Ereğli'de bir gün önce mağazayı pompalı tüfekle basan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Pompalı saldırgan hakkında karar verildi

Pompalı tüfekli saldırgan tutuklanarak, Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi..

Kdz.Ereğlide bir gün önce çalışanı ile tartıştığı mağazayı pompalı tüfekle basan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kdz. Ereğliye bağlı Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’ndeki bir giyim mağazasında silahlı saldırı olayı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceki gün akşam saatlerinde alışveriş için geldiği mağazada bir çalışanın kendisini takip etmesine kızan Muzaffer K., yaşanan tartışma sonrası ‘sizinle görüşeceğiz’ deyip mağazadan ayrıldı. Dün sabah saatlerinde pompalı tüfekle mağazaya girip etrafa rastgele ateş açmaya başlayan Muzaffer K., korku ve paniğe yol açtı. Mağaza çalışanları tezgahların altına saklanarak kendilerini korumaya çalışırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin uyarıları üzerine elindeki pompalı tüfeği bırakıp teslim olan Muzaffer K., ellerini kaldırıp teslim oldu. Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlı, yapılan işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye getirildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan şahış, Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER