POSBIYIK VE KARTAL, BİR ELMANIN İKİ YARISI GİBİLER

POSBIYIK VE KARTAL, BİR ELMANIN İKİ YARISI GİBİLER

Ereğli Belediyesi ile CHP Ereğli ilçe örgütü arasında yeni bir sayfa açıldı.  Posbıyık ile Kartal birbirlerine destek sözü verirken,  Ereğli adına yeni bir sayfa açılmış oldu.

Makamında Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yeni yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, hafızalardan silinmeyecek bir kongre yaşandığını belirterek,  en güzelinin ise üst kurul delege listesinde teamüllere uyulması olduğunu belirtti.

Posbıyık ziyarette yaptığı konuşmada,  tüzük ve yönetmelik dışında partilerde teamüllerin olduğunu bu teamüllerinde parti adına seçilmiş belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi gibi isimleri bir zorunluluk olmasa da teammül gereği listelere yazılması gerektiğini belirterek, Kartal ve ekibinin bunu tamamıyla yapmasını bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir.&[#]8221; dedi.

KAĞIT ÜZERİNDE HESAPLAR ÖNEMLİ DEĞİL

Bu yönetime her konuda destek olacağını ifade eden Posbıyık, şunları söyledi:

&[#]8220;Bu kongre bize güven ve inanmanın ne demek olduğunu gösterdi.  Hafızalardan silinmeyecek bir kongre oldu. Önemli olan kağıt üzerindeki hesaplar değil. Önemli olan güven verebilmekti.  Bıu kongreden sonra teşkilatın İşi daha da zorlaştı. Kartal ve listesi kazanmadı,  CHP kazandı. Çünkü yeni seçilen yönetimin anlayışı budur.  Büyük bir kitle size destek verme anlayışı içersinde çalıştı.  Ama vatandaş olarak benimde beklentim çok.   Başarılı olmanız lazım. Bende bunu diliyorum.  Mesajlar verdiler başarıl olmanızı diliyorum. 

&[#]8220;GÜLER YÜZ GÖSTERİN&[#]8221;

Şehir merkezi köyleri unutmak lazım size gösterilen ihtimam ve  inanç üst seviyede;  bunu bilmeniz lazım.  Benim vatandaşım güler yüz ister, benim vatandaşım horlanmak istemez.  Belediye meclis üyelerine ne yapılması gerekiyorsa; Ereğli için CHP için çalışacağız ve destek vereceğiz. Kartal&[#]8217;ın liderliğinde yeni döneme girdiğimizi söyleyebilirim. Sayın başkanımızın her konuda yanındayız kendisine ve partimize destek vereceğiz.&[#]8221;

YENİ BİR SAYFA AÇILDI

Kartal ise ziyarette yaptığı konuşmasında yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, &[#]8220;geçen Pazar günü Ereğli&[#]8217;de ender görünen bir kongre oldu. Demokrasi şöleni oldu. Karşılıklı saygı sevgi çerçevesinde mesajlar iyi aldık. Heyecanlı ve çekişmeli geçen bir kongre oldu. Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte yönetime geldik.  Tabii siyasi partiler halka hizmet için vardır, bizde zaten halka hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. İl Genel Meclisi üyelerimizle Belediyemiz ve 18 tane meclis üyelerimizle Ereğli halkının sorunlarının çözümü noktasında birlik beraberlik içerisinde hizmet etmeye çalışacağız. Bundan sonra kongrede aldığımız bu görevi yine şevk ve heyecanla bundan sonraki süreçte de elimizden gelen gayreti gösterelim. Ereğli&[#]8217;de birlik beraberlik içerisinde Ereğli halkına hizmet için, Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Böylesine yoğunluk içerisinde bizi kabul ettiğiniz için şahsım ve yönetim&[#]8217;deki arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.&[#]8221; dedi.

KAYMAKAM ÇAY&[#]8217;A ZİYARET

Kartal ve ekibi  Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay&[#]8217;ında ziyaret ederek, karşılıklı görüş-alışverişinde bulundu.

Çay  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  &[#]8220;Ben 1,5 yıldır buradayım. Ereğli olsun sivil toplum kuruluşları, siyaset, parti İlçe teşkilatı örgütleri olsun ve Ereğli halkı olsun gerçekten büyük bir destek vermişlerdir. Size ve İl genel meclis üyesi arkadaşlarınıza şahsınıza teşekkür ediyorum, bu vesileyle gerçekten güzel sakin bir kongre geçirildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum&[#]8221;  

 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER