POSBIYIKTAN MESAJ EREĞLİYİ RANTCILARA TESLİM ETMEYECEĞİZ

POSBIYIKTAN MESAJ EREĞLİYİ RANTCILARA TESLİM ETMEYECEĞİZ

Ereğli’ye ben aşığım çünkü Ereğli halkı 5 dönem beni belediye başkanı yaptı. Türkiye’de böyle bir olay yok, onurlandırdı.  Oy veren, vermeyen, AK Parti, gök parti, Saadet hiç beni ilgilendirmiyor, bütün hepsi benim vatandaşlarım. Ben burada daha güzel şeyler yapmak için çılgınlar gibi çalışıyorum. Ereğli’de savaş veriyorum. Çünkü Ereğli’de rant işleri bozulan çakallar var. İzale-şu gibi, 18. Madde gibi büyük vurgunlar vuranlar hepside şuanda durmuş vaziyetteler. Bir şey yapamıyorlar. Bana da bir şey diyemiyorlar ama aleyhimde çalışıyorlar.
Bunlar, eğer siyaseti az izliyorsanız üç koldan harekete geçtiler. İki şeye uğraşıyorlar.  Camiye gidiyorlar, imamı buluyorlar bana dua ettiriyorlar ‘Ölsün’ diye. Bundan başka şekilde kurtulamayız diye. Bir taraftan da nasıl deviririz diye hesaplar, kitaplar yapıyorlar. Allah bana sağlık verirse vız gelir, tırıs giderler. 
Partiden uğraşıyorlar, CHP aday göstermesin beni diye. Başta Ünal Demirtaş. Milletvekili. Erol Çivici. Celal Bozkuş falan filan. Yani biz Ereğli’yi sevdiğimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yoksa bir ihtiyacımızdan değil. Allah razı olsun. 25 sene Ereğli halkı bizi seçti. Öyle çok bir beklentimiz yok.
Ama Ereğli’ye şöyle dirayetli bir adamın gelmesi lazım. Boyun eğmeyen, zeki bir insanın gelmesi lazım. Disiplini bozmayacak birinin gelmesi lazım. 
Benim isimlerle bir işim yok, onlar fasulye. Hep birlikte gayret edeceğiz, Ereğli’yi kötü ellere geçirmeyeceğiz.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER