PROVAKATİF PAYLAŞIMA TEPKİLER YAĞDI

PROVAKATİF PAYLAŞIMA TEPKİLER YAĞDI

CHP eski Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’ın oğlu Engin Zaman’ın provakatif paylaşımına Maden Mühendisleri Odası yönetiminden sert tepki geldi.
Türkiye Taşkömürü Kurumu ile görüşülerek yönetimi ve kullanım hakkı Maden Mühendisleri Odası’ndan alınarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na devri gündemde olduğu için kamuoyunda tartışmalara neden olan Maden Mühendisleri Odası’yla ilgili çirkin paylaşım büyük tepki çekmişti.

CHP eski Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’ın oğlu Engin Zaman’ın sonradan kaldırdığı provakatif paylaşımı karşısında bir açıklama yapan Oda yönetimi şunları söyledi;
“Zonguldak Yerel basının değerli unsurlarından biri olan Pusula Gazetesinde cami fotoğrafı ile çıkan bir paylaşımın yayınlandığını ve o paylaşımın bizimle anıldığını üzülerek okudum. O fotoğraf Maden Mühendisleri Odasının olduğu alandan herhangi bir yerden çekilmiş olabilir. Oda lokalinin kapalı olduğunu ve Oda'nın uzun süredir lokal hizmeti vermediğini üyelerimiz, Zonguldak halkı ve maden mühendislerinin dostları bilmektedir. 
Oda'da; iki oda personeli ile Yönetim Kurul'u üyeleri odanın rutin idari işlerini yapmak için bulunmaktadır. Ayrıca Oda'ya; gerekli belgeleri almak için gelen üyeler ve binada tamir/bakım işi yapan ustalar girebilmektedir. Fotoğrafı paylaşan şahıs maden mühendisi olmadığı gibi odamıza girip fotoğraf çekmesi de mümkün görülmemektedir.
 Bu tip prokavatif paylaşım ve davranışların üyelerimiz ve yönetim kurulumuzca tasvip edilmesi mümkün değildir. 
Bizim üyemiz olmayan ve bizimle herhangi bir bağı bulunmayan birinin paylaşımı şahsi davranışı olup kendisini bağlar. Bu paylaşımın bizimle bağlantısının kurulmasını da böylesi bir dönemde doğrusu manidar buluyor ve  anlamakta güçlük çekiyoruz. 
Maden Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu bir paylaşım ve açıklama yapacaksa altına imzasını atar ve sahiplenir. Bunun böyle bilinmesini isteriz”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER