RAMAZAN AYINA YETİŞECEK Mİ?

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, Muhasip Üye Deniz Saraç, inşaatı devam eden Çaycuma Nadır Bölgesi Mevlana Cami’ni ziyaret etti.

RAMAZAN AYINA YETİŞECEK Mİ?

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, Muhasip Üye Deniz Saraç, inşaatı devam eden Çaycuma Nadır Bölgesi Mevlana Cami’ni ziyaret ederek Yeni Mahalle Dokap Siteleri Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Naim Eren ile görüştü.

Naim Eren ziyarette şu bilgileri aktardı: “Nadır Bölgesi’ndeki ihtiyacı karşılayacak büyüklükte olan ve Osmanlı-Selçuklu ve Modern Türk mimarisinden esinlenen camimizde ibadethanenin yanı sıra çok amaçlı salon, konferans salonu mutfak, çay ocağı, bebek odası, Kuran Kursları, 4-6 yaş Kreş, spor salonu, şadırvan, tuvaletler de yer alacak. Bağışlarla inşaatımızı bu aşamaya getirmiş bulunmaktayız. Bundan sonraki aşamada da yine “Bir Hayır Musluğun Senin de Aksın” sloganıyla halkımızın bağışlarını bekliyoruz.”

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu da ziyaret sonrasında şu açıklamayı yaptı: “Sayın Hocamız Naim Eren’in daveti üzerine yaptığımız ziyarette Caminin önemli bir bölümünün inşaatının tamamlandığını gördük. O bölgedeki insanlar başta olmak üzere halkımızın desteği ile bu şamaya bu kadar çabuk gelmesi sevindiricidir. Bu aşamadan sonra dernek yönetiminin Ramazan ayında camide teravih namazı kılınabilmesi için acilen yapılması gereken tefrişat işlerinin tamamlanmasını sağlayabilmek üzere bağış talebi vardır. Bu talebe destek olmak isteyen üyelerimiz başta olmak üzere tüm hayırseverleri az-çok demeden bağışta bulunmaya davet ediyoruz.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER