REFERANDUM İÇİN SAHALARA İNDİ

TBMM Stratejisti, önceki dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Özgür Özen, "Yeni Türkiye İçin Evet" kampanyası kapsamında Zonguldak saha çalışmasına Gökçebey ilçesinden başladı.

REFERANDUM İÇİN SAHALARA İNDİ

Öceki dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Özgür Özen, Referandum için Zonguldak saha çalışmasına Gökçebey ilçesinden başladı.

İlk olarak AK Parti Gökçebey İlçe Başkanlığını ziyaret eden Dr. Özen burada, AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ ve partililerle referandum süreci ve Gökçebeyde vatandaşların referandum sürecine ilişkin görüşleri ile ilgili istişarelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı sisteminin Yeni Türkiyenin yeni dünya düzeninde daha çok söz sahibi olacağı zemini hazırlayacağını belirten Dr. Özen, sistemin Türkiye menfaatleri doğrultusunda kazanımlarını Zonguldak bölge insanına yüz yüze anlatmak ve vatandaşların kafasındaki soru işaretlerini aydınlatmak amacıyla ön saha çalışmasına başladığını belirtti.
Gökçebey ilçesinin siyasetle ilk tanıştığı ilçe olması münasebetiyle kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirten Özen, Gökçebeyli hemşerilerimizin her konuda olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Sistemini çok iyi sorgulayarak Ülkemiz ve Zonguldakımız için evet diyeceğini bekliyorum dedi.
Dr. Özen, AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan, kazanımları anlatan bilgi notunu Gökçebey İlçe yöneticileri ve partililerle paylaştı. Özen, Evet demenin Türkiye geleceği için ne denli önemli olduğunu bu konuda hassas bir çalışma yapılmasının ve tüm vatandaşların doğru bir şekilde aydınlatılmasının gerektiğinin altını çizdi.
AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Gökçebey ilçe yönetimi ve parti teşkilatının referandum sürecinde vatandaşları yeni ve daha güçlü bir Türkiye İçin evet demenin önemini anlatacaklarını ve Gökçebeylilerin her zaman olduğu gibi bu süreçte de Türkiyenin menfaatlerini ve geleceği düşünerek hareket ederek Evet diyeceklerini beklediklerini belirtti.
Dr Özen, Karadağ ve partililer Gökçebey sokaklarında vatandaşlarla referandum hakkında görüş alışverişinde bulunduktan sonra yapımı devam eden Gökçebey AK Parti İlçe Başkanlığı binasında incelemelerde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER