Resim ve Seramik sergisine yoğun ilgi

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral ve Vedat Can Sergi Salonu’nda resim ve seramik sergisi açılışı yapıldı.

Resim ve Seramik sergisine yoğun ilgi

Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin resim sergisinin açılışını Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Ali Asgar Çakmakcı, Kaşe Seramik Atölyesi Sorumlusu Sümeyra Gündoğdu ve başkan yardımcıları ile birlikte yapan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı.

“Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri etkinliklerine verdiği desteğe ve özellikle Rektör Hocamız Sayın Mahmut Bektaş’a teşekkür ediyorum. Üniversitemiz bize her konuda destek veriyor.”

BEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Çakmakçı fakültelerinin bölgedeki ilçe belediyeleri ile ortaklaşa sergi, konser tiyatro gösterileri düzenlediklerini belirterek, “Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin sergisini Ereğli’ye getirerek emeklerimizi, hissetlerimizi sizlerle paylaşıyoruz.” dedi.

Başkan Uysal, resim ile seramik sergini inceleyerek katılanlara çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Sergi, 3 gün sürecek olan şenlikler boyunca devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER