SAĞLIK-SEN’DEN SALDIRIYA UĞRAYAN DOKTORLARA ZİYARET!

SAĞLIK-SEN’DEN SALDIRIYA UĞRAYAN DOKTORLARA ZİYARET!

Sağlık - Sen şube Başkanı Mehmet Ali Kara yaptığı açıklamada, "Alkollü bir hasta yakınının saldırısına uğrayan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemizde görevli doktorlarımız Deniz Baklacı ve Ergin Bilgin’e ile tüm hastane çalışanlarımıza geçmiş olsun. 
Can kurtarmak için can veren sağlık çalışanlarımıza karşı uygulanan şiddetin her türlüsünü sonuna kadar kınıyoruz. Sağlık ve Sosyal Hizmet kolunun genel yetkili sendikası Sağlık-Sen olarak uyarıyoruz: Olağanüstü koşullarda ölümle yaşam arasındaki çizgide görev yapan fedakar kahramanlarımıza şiddeti önlemek için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmelidir. Zira can güvenliğinin olmadığı bir ortamda hiç kimse çalışmak istemeyecek ve sağlık hizmetleri ciddi anlamda aksayacaktır. Aynı şekilde millet olarakta şiddete karşı topyekün mücadelenin içinde olmalı, şiddeti aklından geçirenleri dahi aramızdan afaroz etmeliyiz. 
Sağlık-Sen olarak her konuda olduğu gibi şiddetle mücadele konusunda da sağlık çalışanlarımızın yanında kararlılıkla durmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2021, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER