SAHİL YOLU MEFTA!

SAHİL YOLU MEFTA!

Zonguldak trafiğini büyük ölçüde rahatlatması planlanan Prof. Dr. Teoman Duralı (Mithatpaşa Tünelleri) tünellerinin bağlantısı olan Kilimli Sahil Yolu, daha açılmadan kapandı. Gelen son fotoğraflar ise yüklenici firmamı yoksa yetkililerin mi bu konuda ihmali olduğu konusunu tartışmaya açtı.
Geçtiğimiz yıllarda trafiğe kontrollü açılan Kilimli Sahil Yolu'nun gelen ilk fırtınada yerle bir olmuş, geçen araçlar tren yoluna savrularak sular altında kalmıştı. Ardından tekrar yapımına başlanan sahil yolu bu kez Prof. Dr. Teoman Duralı (Mithatpaşa Tünelleri) tünellerine bağlandı. Yapımı biten ve resmi açılış için 22 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekleyen sahil yolu, ilk dalgada büyük zara gördü. Dalgakıran ve kaldırım parçaları sahil yolunu doldurdu. Karayolunda büyük maddi zarar oluştu.
İHMAL KİMİN?
Vatandaşlar, sahil yolunda ki manzarayı görünce hayal kırıklığı yaşadı. İhmalin yetkililerde mi yoksa yüklenici firmada mı olduğu ise yeni tartışma konusu oldu. Herhangi bir kurumdan veya firmadan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER