SAMANLAR ATEŞ ALDI

SAMANLAR ATEŞ ALDI
gundemeregli- Kdz.Ereğli İlçesine Bağlı Kaptaş´ta Ahmet ve Mehmet Turan´a ait binanın deposunda saman yığınları ateş aldı.
  Kdz.Ereğli ilçesine bağlı Kaptaş yerleşim yerinde Ahmet ve Mehmet Turan kardeşlere ait binanın Dükkan katında Saman stoğu yandı.
12.08.2012 Pazar günü akşam saat 20.00 sıralarında alevlenen saman deposu panik yarattı.Yangının çıkış nedeni Ahmet ve Mehmet Turan kardeşlere ait binanın alt katına kiracı olarak kullanan Güney Doğulu,Fındık toplama işçilerinin aşçısı yemek yapmak için yaktığı ateşten sıçrayan kıvılcımdan çıktığı tahmin edilen yangında 100,balye saman tamamen yandı,Binanın ofis kısmındaki büro mobilya ve diğer malzemelerin tamamı,binanın alt katında bulunan düğün salonunun 200,sandalye, ve Masaları tamamen yandı.Ayrıca düğün salonunun diğer eşyalarıda  yandı.
 
Söz konusu yangında can kaybı ve yaralı yok,Yangına Alaplı ve Kdz.Ereğli itfaiyeleri müdahele etti,yangın gece geç saatlere kadarı devam etti,söndürme ve soğutma işlemleri gece boyunca devam etti.Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma Jandarma tarafından devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2012, 07:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER