''SEÇİME KADAR KONGRE YOK''

''SEÇİME KADAR KONGRE YOK''

İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, kongre söylentilerini yalanladı Zonguldak eski Valisi, İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Zonguldak dahil 15 ilde olağanüstü kongreye gidileceğine ilişkin söylentileri kesin bir dille yalanladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erkmen, “ Yapılacak ilk genel seçime kadar Zonguldak dahil, 81 ilimizin hiçbirinde olağan ya da olağanüstü kongre yapılmayacak. Bu karar, Genel Merkezimizin kesin kararı olup, ülke genelinde tüm teşkilatlarımıza Sayın Koray Aydın tarafından duyurulmuştur” dedi. Olağanüstü kongre söylentilerinin tamamen hezeyandan ibaret olduğunu vurgulayan İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, “ Kişi bir şey söylüyor, sonra kendi söylediğine kendisi de inanıyor. Siyaset dedikodu ile yapılmaz. Partimizde aktif görev alamayan kişilerin böyle kendi kafalarında kurduğu yalan-yanlış söylentilerle kamuoyunu yanıltmaya çalışması kabul edilecek bir şey değildir.

Tekrar ediyorum, Genel Merkezimizin kesin kararına göre 81 ilin tamamında yapılacak ilk genel seçime kadar olağan veya olağanüstü kongre yapılmayacaktır. Kamuoyunun bu tür kasıtlı söylentilere itibar etmeyeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER