Seçmen listeleri asıldı

Seçmen listeleri asıldı

Seçmen listeleri asıldı

Zonguldak’ta  genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar için güncellenen listeler ve seçmen bilgi kağıtları muhtarlara teslim edildi. Seçmen bilgi kağıtları muhtarlar tarafından dağıtılmaya başlarken, camlara da asarak vatandaşların görmesini sağlıyorlar. Ayrıca diğer bir taraftan seçmen listeleri Alaplıda muhtarlıklarda askıya çıktı.

Alaplı Yeni Siteler Muhtarı Hüseyin Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçmen listelerinin bugünden itibaren askıya çıktığını söyledi.

Vatandaşların mutlaka seçmen listelerini kontrol etmeleri gerektiğini ifade eden Uysal, Listeler 12 Mayısa kadar askıda kalacak. Vatandaşlarımız cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde oy kullanmak istiyorsa listede isimlerinin olup olmadığını kontrol etmelidir. Diğer taraftan vatandaşlarımız www.ysk.gov.tr adresinden de seçmen kayıtlarını kontrol edebilir. Eğer vatandaşlarımızın listelerde isimleri bulunmuyorsa nüfus müdürlüklerine giderek bulundukları yerleşim yerlerine kayıt yaptırmaları gerekmektedir. diye konuştu.

 

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER