Sedye yerine akülü araba...

Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine bir destek de Zonguldak Off Road ve Doğa Sporları Kulübü’nden...

Sedye yerine akülü araba...

Hizmet kalitesini ve imkânlarını her geçen gün arttıran Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, ameliyata alınacak çocuk hastalarının korkularını yenmek için özverili çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Çocuk Cerrahisi Servislerini yenileyerek odaları çizgi film karakterleri ile süsleyen merkezde bu servislerdeki çocukların ameliyathaneye taşınmalarında akülü araba uygulaması da başlatılmıştı. Başlatılan uygulamadan duyulan memnuniyet üzerine şimdi de Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Servisi’nde yatan çocuk hastaların ameliyathaneye sedye yerine akülü arabalarla taşınması hizmeti başladı. Yatış süreleri boyunca hastane korkuları olmadan kendilerini belki de evlerindeki odalarından bile huzurlu hisseden çocuk misafirler durumdan oldukça memnunlar. Zonguldak Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü’nün bağışı ile Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Servisi’ne kazandırılan akülü araba ile çocukları ve ailelerini oldukça memnun etti. Kulüp Başkanı Şükrü Velioğlu ve Genel Sekreteri Emre Orhan, yapmış oldukları destekten dolayı çok mutlu olduklarını, çocuk hastalara bu zor dönemlerinde yüzlerinde bir tebessüm oluşturabilmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekim Doç.Dr.Bekir Hakan Bakkal şunları söyledi: “Ülkemizin geleceği olan çocuklara daha iyi şartlarda hizmet verme gayretimiz devam etmektedir. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Çocuk Cerrahisi Servislerindeki iyileştirme çabalarımız sonrası çok olumlu geri dönüşler aldık. Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Servisinde yatan çocuk hastalarımızı da ameliyathaneye akülü araba ile taşıma düşüncemizi Zonguldak Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü ile paylaştık. Onlar da bize bir akülü araba ile destek verdiler. Bu anlamda kendilerine verdikleri destekten dolayı merkezimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER