ŞEHİDİN BABASINDAN İLK SÖZLER

ŞEHİDİN BABASINDAN  İLK SÖZLER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Şehit haberi ile sarsıldı. Şehidin acılı babası Sinan Korkmaz, oğlunun en büyük hayalinin asker olmak olduğunu söyledi.

Edinilen ilk bilgilere göre, Sözleşmeli olarak vatan görevini yapan Piyade Er Doğukan Korkmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Irak’ta sürdürülen operasyon sırasında Şehit oldu.

İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve askeri erkân, Siyasi Parti başkanları, Şehit Er Korkmaz’ın Ömerli Mahallesindeki ailesine ulaşarak acı haberi bildirdi.

Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte Şehit Er Korkmaz’ın Ömerli mahallesindeki evinde ailesini ziyaret etti.

Bu arada, Şehit evinin balkonuna Türk Bayrağı asıldı. Şehit yakınlarının olası rahatsızlıkları göz önünde bulundurularak, bina yakınında ambulans ve sağlık ekipleri bekletildi.

Baba Sinan Korkmaz, oğlunun en büyük hayalinin asker olmak olduğunu söyledi. Son olarak dün akşam saatlerinde telefon ile görüştüklerini ifade eden acılı baba “Hayali küçükken asker olmaktı. Dün akşam en son 18.00 18.30 sularında konuştuk. Oralarda dikkatli ol dedim. 1.5 senedir oradaydı. 2 ay önce yüz yüze görüşmüştük. Küçüklüğünden beri asker olmak istiyordu. Ben engel olmaya çalıştım ama ‘Ben asker olacağım’ dedi.  Bende hatırını kırmadım. ‘Kendin bilirsin oğlum’ dedim. Kararı ona bıraktım”

Anne Şerife Korkmaz’da oğlunun asker olmasının ardından gurur duyduklarını en son dün telefon ile görüştüklerini ifade etti. Anne Şerife Korkmaz “En son dün telefon ile görüştük. Hiçbir sıkıntısı olmadığını ve rahatının iyi olduğunu söyledi. Allah’ım ne ara oldu” bu diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Şehidimizin cenaze törenini ise yarın gerçekleştirileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER