ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİLER

ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİLER
gundemeregli.com-
AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, beraberinde eşi Saime Toptan, Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan ve Özcan Ulupınar ile birlikte Hakkari´nin Çukurca ilçesindeki Geçimli Karakolu´na yapılan saldırıda şehit düşen Metin Çevik´in Ormanlı beldesi Başörendoğancılar köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti.





KARAKOLLAR İHTİYAÇLARA CEVAP VEREBİLECEK ŞEKİLDE YAPILIYOR
Bir gazetecinin karakollarla ilgili sorusu üzerine Toptan, İlgili bakan arkadaşların açıkladıkları gibi, yeni karakollar ihtiyaçlara cevap verecek şekilde inşa ediliyor. Bu konuda bir kaynak yetersizliği söz konusu değil, ne gerekiyorsa yapılıyor. Ama ilgili bakanın da ifade ettiği gibi, işin tabiatından kaynaklı bir takım zorluklar inşa işlerini geciktiriyor. Bölgede terörle mücadele etmek arkadaşlar kolay değil, yani yıllardan beri bu işlerle uğraşıyoruz. Çünkü gündüz karşımızdan gelen masum bir vatandaş, gece terörist kılığında karşımıza çıkıyor. Yani orada güvenlik güçlerinin yaptığı görev, gerçekten olağan üstü şartlarda yapılan bir görevdir. Kaçakçı mı, terörist mi, sıradan vatandaş mı, bunu yüzlerine bakarak bilmek mümkün değil. O bakımdan, herkesin ama herkesin bunun altını çizerek söylüyorum, terörle mücadele eden insanların ruh halini dikkate alarak konuşması ve adım atması lazım gelir dedi.


OĞLUM ÇATIŞMA ÖNCESİNDE İLK GÖRÜNTÜYÜ ALMIŞ

Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunmasının ardından Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan´ın duası ile son bulan ziyarette, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay da hazır bulundu.
Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2012, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER