Şemsi Denizer Futbol Turnuvası Başlıyor!

Şemsi Denizer Futbol Turnuvası Başlıyor!

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) merhum başkanı Şemsi Denizer adına bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan futbol turnuvası 25 Temmuz’da başlıyor.Eski futbolcu Hacı Kara tarafından GMİS eski başkanı merhum Şemsi Denizer anısına bu yıl 8’incisi düzenlenen futbol turnuvasının 8’incisi 25 Temmuz’da Fener Sahası’nda başlayacak. COVİD-19 pandemisi nedeniyle geçtiğimiz sene yapılamayan turnuvanın bu sene yapılacak olması ise futbolseverlerde büyük heyecan yarattı. 
Uğradığı silahlı saldırı sonucunda 6 Ağustos 1999’da hayatını kaybeden Şemsi Denizer’in adını yaşatmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası gençler ve veteranlar kategorilerinde gerçekleşecek.  Fener Sahası’nın ev sahipliğini yapacağı futbol turnuvasının açılışını ise Zonguldak milletvekilleri yapacak. 
Turnuvayı organize eden Hacı Kara, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Pandemi nedeniyle geçtiğimiz sene yapamamıştık turnuvayı. Temmuz’un 25’inde başlatıyoruz. Katılan takımlar var. Herkesi spor yaptırmaya çalışıyoruz. Şemsi Denizer Turnuvası her zamanki gibi güzel olacak. Geleneksel bir turnuva. Herkesin katılmasını bekliyoruz. Önemli olan bizim sapor yapmamız ve Başkan Şemsi Denizer’i yaşatmamız.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER