Senin Üzerine Yürüyeceğim Diyen Kim?

Zora düşen ve çıkış arayan gazetecinin son çırpınışları...

Senin Üzerine Yürüyeceğim Diyen Kim?

İnternet sitemizin telefonları Pusula isimli gazete ile ilgili yapılan haberlerle ilgili kilitlendi. Bir gazeteci hakkında şikayette bulunan vatandaşlar suç ve suçlu ortaya çıkması için geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçelerle müracaat etmiştiler.
Vatandaşlar tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına verilen dilekçelere istinaden , gazeteci tarafından aranarak Bundan hiçbir şey çıkmaz, sizin üzerinize bunlar vazife mi?diye sorduğunu, Ben de sizin üzerinize yürüyeceğim.dediğini ve bunları söylerken vatandaşların telefonlarının megafonlarını açarak yanında bulunan arkadaşlarının da bu konuşmaları dinlediğini ve konuşmalara şahit olduğunu yeniden tehdit edildiklerine dair toplu olarak Cumhuriyet Başsavcılıklarına başvuracaklarını dile getirdi.
Şimdi tüm aranan vatandaşların Cumhuriyet Başsavcılıklarına, giderek Artık bu önü alınamaz şahsı, durduracak kimse yok mu?diye , feryat edecekleri ve Adliye önünde İMDATTT diye bağıracakları dilden dile fısıltı olarak yaygın bir söylentiye dönüştüğü bildiriliyor.
Kamu oyu olarak bizler vatandaşlardan kimlerin tehdit edildiğini merak ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER