SERTİFİKA COŞKUSU

SERTİFİKA COŞKUSU
gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi&[#]8217;nin, yetkili olduğu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları&[#]8217;ndaki üyelerinin çocuklarına sağladığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) kursuna katılanlara sertifikaları verildi.
   Kursun verildiği TED Karadeniz Ereğli koleji&[#]8217;nde düzenlenen törende konuşan Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Sendika&[#]8217;nın, Türkiye ve Ereğli&[#]8217;de gerçekleştirdiği etkinliklerle &[#]8216;Sosyal Sendikacılık&[#]8217; örneği sergilediğini söyledi.
   Türk Metal Sendikası&[#]8217;nın eğitime ayrı önem verdiğini vurgulayan Odabaş, şöyle dedi:
   &[#]8220;Ereğli Şubemizde, Genel Merkezimizin de büyük desteğiyle çeşitli sosyal,
kültürel, sportif ve eğitim alanında etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Genel Merkezimizin başlattığı çocuk kulübümüz var. Üyelerimizin çocukları bu kulübümüze üye olabilirler. Ve yıl içinde Ankara&[#]8217;da düzenlenen Çocuk seminerlerimize ve çeşitli etkinliklerimize katılabilirler. Eğitim konusunda geçen yıl başlattığımız; üyemiz çocuklarına SBS öncesi kursumuzu gerçekleştirdik. Bu konuda önümüzü açan Genel Merkezimize ve katkılarından dolayı TED Ereğli Vakfı Koleji&[#]8217;ne teşekkür ediyoruz. İnşallah bu yıl da öğrencilerimiz büyük başarılar elde edecektir. Bu da bizi &[#]8216;önümüzdeki yıl daha ne yapabiliriz&[#]8217;i düşünmeye sevk eder.&[#]8221;
   
BOZKUŞ: DESTEĞİMİZ ARTACAK
   TED Vakıf 2. Başkanı Celal Bozkuş ise sendikanın, ülke genelinde bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek, şunları kaydetti:
   &[#]8220;Sendikadan böyle bir eğitim teklifi sunulduğunda heyecanlandım. Yönetim olarak gerekli kararı çıkararak, gereken gayreti sarf ettik. Sonuçta başarı oranının yükseldiğini ve ortalamaların ülke standartlarının üzerine çıktığını görünce de gurur duyduk. Katkılarından dolayı Türk Metal Sendikası&[#]8217;na teşekkür ediyoruz. İnşallah ileriki yıllarda desteğimizi arttırırız ve çocuklarımızı daha iyi yerlerde görürüz.&[#]8221;
   Okul Müdürü Selim Aslankaya da gerçekleştirilen kursların faydalı olduğunu ifade ederek, &[#]8220;Türk Metal Sendikası üyelerinin çocuklarına verilen SBS sınavı sertifika kursunu başarılı buluyoruz. Bu projeye emek veren hayata geçiren herkese teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
   Kursa katılan öğrenciler adına konuşan 8. sınıf öğrencisi Ozan Koç, gerçekleştirilen kursun kendilerine bilgi ve tecrübe kazandırdığını, bunu sağladıklarından dolayı da Türk Metal Sendikası&[#]8217;na teşekkür ettiklerini dile getirdi.
   Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Yönetim kurulu üyeleri, Baştemsilci Mustafa Yıldız, bazı iş yeri temsilcileri, okul idarecileri ile öğrencilerin ailelerinin katıldığı törende, kurs veren öğretmenlere sendika tarafından plaket takdim edildi.
   Öğrencilere de sertifikalarının verilmesinin ardından, okul merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirildi.
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2013, 07:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER