Sevgi Barış Dostluk Bahar Futbol Turnuvası Başlıyor

Sevgi Barış Dostluk Bahar Futbol Turnuvası Başlıyor

Şöhretler karması turnuvada maç yapacak Zonguldak'ın Kilimli İlçesi Gelik beldesinde Geleneksel Sevgi Barış Dostluk Bahar Futbol Turnuvası başlıyor. Turnuvayı düzenleyen Güven Koçal yaptığı açıklamada, turnuvaya son katılım tarihini 19.07.2021 Pazartesi olduğunu belirtti. Güven Koçal, Geleneksel Sevgi Barış Dostluk Bahar Futbol Turnuvasına başlangıç Gelikspor genç takımı ile Ayiçispor genç takımları saat 16.00 da gösteri maçı yapacaklarını ardından ünlü isimlerin yer alacağı şöhretler karmasının gösteri maçı yapağını ifade etti Turnuvanın ilk maçının 25 Temmuz Pazar günü saat 18.00'd'da oynanacağını belirten Güven Koçal, " Herkesi bu futbol turnuvasına ilgi göstermesini temenni ediyoruz. Tüm takımlarımıza şimdiden başarılar dileriz" dedi. Koçal, turnuvaya katılım şartları ve turnuva kuralarını şu şekilde açıkladı

ELİK'TE GELENEKSEL SEVGİ BARIŞ DOSTLUK BAHAR FUTBOL TURNUVASI KURALLARI

1-Kişi başı: 100 TL

2-Takım ücreti: 1300 TL

3-Takımlar 8 as oyuncu ve 5 yedek șeklinde toplam 19 kişi ile mücadele edecektir

4-Turnuvaya tüm bölgelerimizden katılım sağlanabilir

5-Turnuvamızda yaş sınırlaması yoktur

6-Turnuvaya yeterli katılım sağlanmazsa turnuva iptal edilecek komiteye teslim edilen ücretler evrakılar takım sorumlusuna iade edilecektir

7-Turnuvaya katılacak takımlar son başvuru tarihi olan 19.07.2021 Pazartesi'ye kadar tüm evrakları ve katılım ücretini komiteye teslim etmelidir.

8-Maçlar Gelik stadında oynanacaktır.

DÜZENLEYENLER: Güven Koçal: 0530 077 67 61 Önder Yıldız: 0542 554 59 89 KOMİTE BAŞKANLARI: Burhan Sezgin, Adnan Açıcı, Kazım Yarımbaş, Hasan Çelikel, Apo Hikmet Bektaş, Ayhan Dinçer, Mustafa Demir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 19.07.2021 Pazartesi

DÜZENLEYENLER:

Güven Koçal: 0530 077 67 61 Önder Yıldız: 0542 554 59 89 KOMİTE BAŞKANLARI: Burhan Sezgin, Adnan Açıcı, Kazım Yarımbaş, Hasan Çelikel, Apo Hikmet Bektaş, Ayhan Dinçer, Mustafa Demir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 19.07.2021 Pazartesi

GELENEKSEL SEVGİ BARIŞ DOSTLUK BAHAR FUTBOL TURNUVASINA BAŞLANGIÇ

1-Gelikspor genç takımı ile Ayiçispor genç takımları saat 16.00 da gösteri maçı yapacaktır.

2-Ünlü isimlerin yer alacağı şöhretler karması gösteri maçı yapılacaktır başlama saat 17.30

3-Turnuvanın ilk maçı 25 Temmuz Pazar günü saat 18.00, Turnuvanın ikinci maçı

25 Temmuz Pazar saat 19.00. Herkesi bu futbol turnuvasına ilgi göstermesini temenni ediyoruz. Tüm takımlarımıza şimdiden başarılar dileriz.

GELENEKSEL SEVGÍ BARIŞ DOSTLUK BAHAR FUTBOL TURNUVASI KURALLARI

1-Takımlar 8 kişi ve 5 yedekten oluşacaktır.

2-Turnuvaya katılan kişilerin yaş sınırlaması yoktur

3-Maçlar 30+30 dakika iki devre usulü oynanacaktır

4-Maçlara belirlenen gün ve saatte gelmeyen takımlar hükmen yenik sayılır ve olası bekleme suresi 10 dakikadır.

5-Bir maçta 2.sarı karttan kırmızı kart yiyen futbolcu 1 maç direk kırmızı kart yiyen oyuncuya ise 2 maç men cezası verilir.

6-Grup maçları bittikten sonra eleme maçları kura ile belirlenecektir. çapraz eșleşme kuralı uygulanacaktır ve bu kuraya her takımın temsilciyi bulunması zorunludur.

7-Takımlar tüm yedek oyuncularını sahaya sürebilir

8-Ofsayt hariç tüm kurallar geçerlidir.

9-Gruplarda oluşacak puan durumu sonucunda atılan gol yenilen gol ve beraberlik sayıları eşitse takımlar arasındaki fair play kuralı devreye girecek sarı ve kırmızı kart durumlarına bakılacak

10-Eleme maçlarında normal sürede eşitlik bozulmazsa direk 5 penaltı atışına geçilir ve eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışlarıyla devem edilecektir.

11-Maçlar belirlenen tarihte evrak teslim son tarihinde komiteye verildiği an itibariyle futbolcu eklemek futbolcu transfer etmek şu gün gelecek bu gün gelecek gibi söylemler kabul görülmeyecek verilen listeye o tarihten itibaren ısım yazdırılmayacaktır.

12-Getireceğimiz hakemlere kesinlikle şiddetli itiraz hakaret kötü söz içeren cümleler kuran oyuncular kesinlikle diskalifiye olacaktır.

13-Turnuvada dereceye giren takımlarımıza çeşitli hediyeler verilip ayrıca gol kralına en centilmen takıma ve futbolcuya çeşitli hediyeler verilecektir.

14-Turnuvaya katılım ve evraklar takım listesi ve katılım ücretini son başvuru olan 19.07.2021 tarihine kadar komiteye teslim etmelidir.

15-Son başvuru tarihinden sonra kesinlikle katılım için evrak getiren takımlar turnuvaya alınmayacaktır.

16-Takım sayısına göre gruptan çıkan takımlar belirlenecek

17- Eksiksiz şekilde aşağıdaki gibi komiteye verilecek evraklar. -Takım listesi-katılım ücreti, kimlik fotokopisi resimli, sorumluluk kağıdı."


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER