SÖYLENTİLER AYYUKA ÇIKTI

Göztepe´de akşamcılar için

SÖYLENTİLER AYYUKA ÇIKTI
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli’nin en hakim noktalarından biri olan Göztepe kaderine terk edilmiş durumda.  Sit alanından çıkarılan tepeye akşamcılar ile fuhuş yapmak için gelen kişiler mesken tuttu.   Şehir merkezinde bulunan tepe Ereğli Şehir Merkezi, Sahil Bandı, Kaletepe(Akropol),Çeştepe, Bozhane Limanı, Ereğli Demir ve Çelik Fab. ve Limanı Tesislerine  hakim bir noktada bulunurken burada yaşanan gelişmeler vatandaşı çileden çıkarıyor.   Göztepe de yaşanan gelişmeler her geçen gün buraya olan ilginin azalmasına sebep olurken, bölgede gelişmeler kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Yoğunlukla akşamcıların rağbet ettiği tepe’de fuhuş söylentileri ise ayyuka çıktı. Yetkililerin bölgede kalıcı çözümler bulması bekleniyor. Projesi hazır olan ve hayata geçmesi beklenen tepenin ilçe sosyal hayatına katkıda bulunması bekleniyor.
TEPE’NİN ÖZGEÇMİŞİ VE ÖZELLİĞİ
Şeyh Seyid Nasrullah Hz. ve Halifeleri ile Hacı Baba Türbesi:
Seyyid Yahya-yi Şirvani Hazretlerinin Oğullarından olup 1320’li yıllarda ORHANGAZİ tarafından bu havaleye Kolonizatör Tebliğçi olarak Tarım, Ağaçlandırma ve Denizcilik İşlerinde buraları örgütlemek ve Türkleştirmek için gönderilmiştir. Orhan Gazi gelip Kaleyi ve Çevreyi Fethettiğinde ona Maneviyat Hocalığı yapmıştır. Göztepesinden Deniz Yolcularına Işık Tuttukları Bilinmektedir. Karadenizde Denizcilerin ve Fenercilerin İlk Piridir.
Göztepe ismini buradan yani Gözetleme Tepesinden almıştır.
Göztepesi Kdz Ereğli’ye Hakim birkaç tepeden biridir.Bu tepeler: ”Kaletepe (Akropol), Çeştepe, Göztepe ve Radar Tepesi” mevkiileri olarak göze çarpmaktadır..!
Göztepesinde Ulu Önderimize ait Metalden yapılma Atatürk Portesi bulunmaktadır. Akşam ışıklandırılmasıyla da şehrin değişik köşelerinden güzel bir görüntü vermektedir..Portrenin hemen yanında Şanlı Türk Bayrağımız dalgalanmaktadır.
Yine bu tepede TV Alıcı-Vericileri bulunmaktadır.
Bu tepeden; görülebilmektedir.
Şehir Merkezine çok yakın bir konumda bulunan bu tepe kente gelindiğinde dikkat çekmektedir.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2013, 11:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
İso Teknik
İso Teknik - 11 yıl Önce

Göztepede radyo tv aktarıcılarının olmasından dolayı sürekli bakım onarım çalışmalarından dolayı sürekli teknik elemanların oraya çıkması bir çok olayın önüne geçmektedir.Fakat antenlerin kalkmasıyle birlikte orası tamamen kontrolsüz ve başı boş kalacaktır bilmem tehlikenin farkındamısınız?

SIRADAKİ HABER