TEK KART DEVRİ BAŞLADI

TEK KART DEVRİ BAŞLADI

Zonguldak'ın Ereğli ve Alaplı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, ilçeler arası ve ilçe içi seyahatlerinde kendi şehirlerinden aldıkları elektronik kartları kullanabilecekler. Böylelikle Alaplı'dan Ereğli'ye, Ereğli'den de Alaplı'ya gitmek isteyen vatandaşlar; sadece bir ilçeye ait otobüs kartı ile hem ilçeler arası hem de ilçe içi yolculuklarını tek kart ile yapabilecekler.

Edinilen bilgilere göre; Ereğli ve Alaplı'daki vatandaşlar, kendi ilçelerinden aldıkları elektronik kartları yine kendi ilçelerinde dolum yaptıktan sonra ilçeler arası yolculukta ve ilçelerinde kullanabilecekler.

Ereğli'de hizmet veren Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen, yaptığı kısa açıklamada; "Vatandaşlarımız kendi ilçelerinde kullandıkları elektronik kartlara dolum yaptıkları taktirde, Ereğli'den Alaplı Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile Alaplı'ya seyahat edebilir, ilçe içinde de seyahat edebilir. Aynı şekilde Alaplı'dan da elektronik kart almış vatandaşlarımız kendi ilçesinde dolum yaptıktan sonra Alaplı Belediyesi Özel Halk Otobüsleri'ni kullanarak Ereğli'ye seyahat edebilir, ilçe içinde de Çilek Özel Halk Otobüsleri'ni kullanabilir." dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER