Tekstil Fabrikasına İşçi Bulmak İçin İŞKUR İl Müdürlüğü Mülakat Yapacak

Tekstil Fabrikasına İşçi Bulmak İçin  İŞKUR İl Müdürlüğü Mülakat Yapacak

Tekstil fabrikasına işçi bulmak için Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğü mülakat yapacak.  Çaycuma eko tekstil fabrikasında çalışmak isteyenlere Bir çok hakkın yanı sıra servis hizmeti de verilecek. Deneyimli elemanların maaşını firma deneyimsiz elemanları maaşını 6 ay İŞKUR verecek. 

Çalışmak isteyen ve işsiz vatandaşlara seslenen Zonguldak İŞKUR İl Müdür Vekili Hakkı Alkan; “ Çaycuma ilçemiz tekstil ve sanayi açısından son yıllarda çok öne çıkan bir bölgemiz oldu. Burada çok işçi ihtiyacı doğdu, buradaki işletmelere gerek direk istihdam, gerekse işbaşı Eğitim programları ile mesleki eğitim kurslarıyla personel desteği veriyoruz. 

Ancak Çaycuma ilçesinde artık katılımcı ve ara eleman bulmakta zorlanıyoruz. Bu kapsamda teklifimiz üzerine ilk defa ve bundan sonra da diğer firmalar için bu çalışmayı yapacağız. Çaycuma eko tekstil iş yerine 27 Temmuz Salı günü il müdürlüğümüz toplantı salonumuzda aday bulmak için mülakat gerçekleştireceğiz. Burada 19 - 45 yaş arası kadın, erkek deneyimli, deneyimsiz makine dikişcisi, ütücü, paketlemeci ve ortaç’ı gibi mesleklerde yüze yakın aday belirleyip merkez ilçeden firmanın karşılayacağı servislerle bu kişilerin işe geliş ve gidişlerini sağlayacağız.

Bu mesleklerde deneyimi olmayan vatandaşları işbaşı eğitim programları üzerinden altı ay süreyle yetiştirip sonra istihdam aşamasına getireceğiz. Ama deneyimi olanlar için işletme direk olarak istihdam sözü verdi. Bunlar içinde direk istihdam sağlanacak” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER