TSO ÜYELERİNE İNDİRİM

TSO ÜYELERİNE İNDİRİM
Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında kalibrasyon hizmet taleplerinin karşılanmasına yönelik indirim protokolü imzalandı.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, Oda ve TSE arasında kalibrasyon hizmet taleplerinin karşılanmasına yönelik indirim protokolü imzalandığını söyledi.
TSO üyelerine, Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığı&[#]8217;nın yürürlükteki ücret tarifesi üzerinden indirim yapacağını belirten Genç,&[#]8221; Kdz.Ereğli TSO ve Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan protokol gereği oda üyelerimizin , TSE Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığı tarafından yapılacak eğitim ve kalibrasyon hizmet taleplerinin karşılanması konusunda indirim yapılacaktır. Bu işbirliği çerçevesinde Türk Standartları Enstitüsü tarafından, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine Deney ve kalibrasyon merkez başkanlığının yürürlükteki Kalibrasyon ücret çizelgesin de belirtilen ücretler üzerin den uygulanacak indirimler şu şekildedir. Türk Standartları Enstitüsün den belgesi olmayan Oda üyelerimize kalibrasyon hizmetlerinde yüzde 30 , Eğitim hizmetlerinde ise yüzde 20 indirim uygulanacaktır. Türk Standartları Enstitüsünden belgesi olan Oda Üyelerimize kalibrasyon hizmetlerinde yüzde 40, Eğitim hizmetlerinde ise yüzde 30 indirim uygulanacaktır. Söz konusu ücret indiriminden yararlanmak isteyen Oda Üyelerimizin, hizmet taleplerini yazılı olarak Türk Standartları Enstitüsü Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığı Kalibrasyon Grup Başkanlığına veya bağlı bulundukları Müdürlüklerine iletmeleri gerekmektedir. Ayrıca Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasına üyelik ile ilgili güncel kayıt bilgilerini yazı ekinde sunmalıdır. TSE Kalibrasyon Merkez Başkanlığında hizmet talepleri gerçekleşmiş fakat hizmet talebi esnasında yazılı olarak güncel oda kayıt bilgilerini sunmamış firmalarımız bu protokolden faydalanamayacaklardır. Bu uygulamanın Oda üyelerimiz açısından önemli bir destek olmasından dolayı yapılan protokolün herkese hayırlı olmasını temenni ederiz&[#]8221; dedi.
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2012, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER