TÜGVA'da Murat Yılmaz'dan Görevi Sezer Şenel Devr Aldı

TÜGVA'da Murat Yılmaz'dan Görevi Sezer Şenel Devr Aldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Zonguldak 3.Ollağan İl Genel Kurulu Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Murat Yılmaz'ın yaş kriteri sebebiyle aday olmadığı genel kurulda görevini Sezer Şenel'e devretti. TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu,'da kongreye katıldı.Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından kongre saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı.

MURAT YILMAZ VEDA KONUŞMASI YAPTI

Kongrede başkanlık görevini devreden Tügva il temsilcisi Murat Yılmaz, duygusal bir konuşmaya imza attı. Dünden bugüne kadar yaşanan süreci kısaca değerlendiren Murat Yılmaz şunları söyledi:
"2014'de yönetime geldim ve yönetimimi oluşturup çalışmalara başladık.   Zonguldak'ta bulunan çay ocağında teskilatımızı kurduk. Elhamdülillah gençlerimiz için çalışmalar yapıp Ortaokul Lise Üniversite gençliği için çalışmalar yaptık'' dedi.

SEZER ŞENEL: ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARTACAĞIZ..

TÜGVA Yeni İl Temsilcisi Sezer Şenel'de yaptığı konuşmada, görevini en iyi şekilde yapacağını belirterek şunları söyledi:

"Öncelikle sayın genel baskanima bu görevi bize veridigi layık gördüğü için teşekkür ediyorum Bizler devraldigimiz bu görevi layıkıyla yerine getireceğimize yönetimle söz veriyorum. Tügva olarak İyilik Yolu Projesi, Engelli kardeşlerimiz için projeler ve imam-hatip öğrencilerimizle köylerimizde çeşitli faaliyetler yapacağız Gelecek var Tügva da heyecan var. Tügva sınırlara sığmayan bir gençlik var"

TÜGVA GENEL BAŞKANI EMİNOĞLU, "GENÇLİK ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR" DEDİ
TÜGVA: genel Başkanı Enes Eminoğlu'da gençliğe büyük bir önem verdiğini belirterek şunları söyledi:

"İlk geldiğimizde Zonguldak ile şuanki Zonguldak arasında çok değişiklikler olmuş. Türkiye'nin dört bir tarafında 81 vilayetinde gençlerimiz olduğu her noktada onalra dokunmaya ve onlar için bizler burada yer alıyoruz. Bizler bütün genclerimize dokunamamiz onlarla haşır neşir abi kardeş olmalıyız.  En güzel şekilde  ülkemiz hemde uluslar arasında gençlerimiz yetişmiş olacak. " dedi. 
 

TÜGVA YÖNETİM KURULU:

-Başkan: Sezer Şenel,

-Teşkilat Koordinatörü; Murat Arslan,

-Medya İletişim Koordinatörü; Mustafa Sivri,

-Ortaokul Koordinatörü: Ömer Faruk Yılmaz,

-Lise Koordinatörü; Tuncay Bilir,

-Üniversite Koordinatörü;  Hayrullah Demir,

-Kadın ve Aile Kordinatörü Safiye Kılıç,

-Mali İşler Koordinatörü Abdullah Dündar,,

-İlçe Teşkilatlanma Sorumlusu; Yiğitcan Kaya,

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER