TURYAPI MÜJDEYİ VERDİ

TURYAPI MÜJDEYİ VERDİ

gundemeregli.com-Turyapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, Kozlu Ilıksu Yaşamkent´in 2013 yılı içinde tamamlanarak sahiplerine teslim edileceğinin müjdesini verdi.  

Turpçı konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı olduğunu belirterek, Zonguldak Kozlu´da deniz ve ormanlarla çevrili Ilıksu Yaşamkent projesiyle gerçek doğal yaşam tarzına öncülük ettiğini kaydetti.

BİR BAŞKA DERNEĞİ YOK

Turpcu, proje için artık sayılı günler kaldığını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:  

Zonguldak Kozlu´da doğa iç içe modern bir yaşam Turyapı´nın Zonguldak Kozlu´da hayata geçirdiği Ilıksu Yaşamkent projesi lüks ve konforu doğal yaşamla buluşturuyor. Konforu ve lüksüyle bölgede bir başka örneği olmayan Ilıksu Yaşamkent, Zonguldak´ta kentsel dönüşümün en çarpıcı örneklerinden biri olarak öne çıkmaktadır.  Kent merkezine sadece 13 kilometre uzakta, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi´nin yanında, deniz ve ormanla içiçe yeni bir yaşam tarzının adı olan Ilıksu Yaşamkent, sakinlerini Batı Karadeniz´de benzeri olmayan yeni bir yaşama davet ediyor. Oksijeni bol, dört mevsim dört ayrı renge dönüşen kestane, meşe, gürgen, palamut, kayın ağaçlarıyla çevrili orman bölgesinde sakin ve huzurlu bir yaşam sunan Ilıksu Yaşamkent´te bir yaşam merkezinde olması gereken her türlü lüks ve konfor yer alıyor.

BİR ÇOK İMKAN VAR

Yeni trendlere uygun, ferah ve geniş 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yanı sıra Ilıksu Yaşamkent´te 3+1, 4+1 ve 5+1 geniş villa daire seçenekleri de yer alıyor. Dairelerde Schindler, Vitra, Artema gibi markalar boy gösteriyor. Çocuk oyun alanlarından yüzme havuzuna, iki katlı kapalı otoparktan göz alıcı peyzaj düzenlemesi ve restoran ile spor merkezi gibi birçok imkanı barındıran sosyal tesislere kadar modern yaşamın tüm olanakları Ilıksu Yaşamkent´te bir arada bulunuyor.

 

DÜNYANIN YENİ TRENDİ

En şiddetli olası depreme dayanıklı radye temel ve yüksek tünel kalıp teknolojisiyle inşa edilen Ilıksu Yaşamkent´te bütün duvarlar taşıyıcı görevi görüyor. Bununla birlikte, Zonguldak´ta doğalgaz sistemiyle yapılan öncü bir proje olarak da öne çıkan Ilıksu Yaşamkent, gerek tabiatın tüm renklerini barındıran doğal bir ortamda yer alması gerekse konut çevresinin özel peyzaj mimarisiyle standart betonarme yapı anlayışının dışında huzurlu bir hayat sunuyor.

 

Ilıksu Yaşamkent projesiyle Zonguldak´ta dünyanın yeni konut trendleri arasında yer alan ´doğal yaşama´ Türkiye´de öncülük ettiklerini belirten Turpcu, projenin yatırım açısından büyük avantajlar sunduğunu, bununla birlikte konut sahibi olmak isteyenlere her türlü ödeme kolaylıklarını sunduklarının altını çiziyor.

 

 

TURYAPI İNŞAAT  ÖZGEÇMİŞ

1976 yılında temelleri atılan TURYAPI İnşaat, yapı sektöründe 36 yıldan bu yana sağlamlığın ve güvenin teminatı olarak faaliyet göstermektedir. Zamana dayanıklı ve yaşanabilir estetik konutlar inşa etmek misyonuyla hareket eden TURYAPI İnşaat, kuruluşundan bugüne İstanbul, Ankara, İzmit ve Zonguldak´ta 5000 konuta imza atmıştır. Özellikle birinci derecede deprem bölgelerinde hayata geçirdiği sağlam konutlarla adından söz ettiren TURYAPI, bu bölgelerde tünel kalıp sistemini kullanarak en ileri teknolojik yöntemlerle konut inşa etmektedir. 36 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosuyla her geçen gün daha büyük projelere imza atan TURYAPI, hızla büyüyen örnek bir kurum olarak dünyada gelişen yeni teknolojileri Türkiye´de hayata geçirmekte, sektörel normların ilerlemesine katkı sağlamaktadır. www.foresta.com.tr

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2013, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER