UTKU KOLEJİ KENDİNDEN EMİN

UTKU KOLEJİ KENDİNDEN EMİN

gundemeregli.com-

Yıllardır ilköğretim okulu öğrencilerine eğitim-öğretim veren Utku Koleji, Lise öğrencilere yönelik olarak Fen Lisesi düzeyinde çalışma başlattı.

Birkaç yıl içersinde projeyi hayata geçirmeyi hedefleyen okul yönetimi başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yetkililer açıkladıkları 445,690  puanın üzerinde başarı gösteren il bazında başka bir okul varsa buyursun açıklasınlar  diyerek adeta kendinden emin olduklarını  ortaya koydular.

 

Okulun faaliyetleri ile ilgili okul hizmet binasında kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Okul Şirket Müdürü Ali Çataklı,beraberinde Okul Müdür Yardımcıları Varol Hızal, Güvenç Özveren, Şirket Avukatı Seyfi Sofuoğlu ile önemli açıklamalarda bulundu.  

 Çataklı, burada yaptığı konuşmasında Bakanlık tarafından, SBS sınavları sonrasında hangi okulların dereceye girdiğinin açıklanmamasının sıkıntılara neden olduğunu söyledi.

LİSTELER AÇIKLANMALI

Daha önceki yıllarda bakanlığın bu listeleri açıkladığına dikkat çeken çataklı, şu görüşlere yer verdi:

Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Başkanı Enver Yücel, Şeffaf olunsun. ´Ben en iyiyim´ diyen okul mercek altına alınsın. Yanıltıcı beyanda bulunanlar cezalandırılsın. Başarı gizlenmesin diye açıklaması var. Oda aynı görüşte yani bu açıklanmalı kurumlar gerçekten incelenmeli diye açıklamıştır. Bu sıkıntı daha da büyüyecek gibi gözüküyor. Bakanlığımız nasıl değerlendirecek bilmiyorum ama önlem olarak bu listeler açıklanırsa bu sıkıntılarda ortadan kalkar, bakanlığımız da ondan sonra bu açıklamaları değerlendirip kurumları incelemeli diye düşünüyoruz. Çünkü bizde kendimizde sınavlardan sonra elimizdeki daha önceki yılların verilerine bakarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış başarı değerlendirme ve tespit sınavlarında aldığımız dereceleri, daha önceki yıllarda almış olduğumuz Türkiye derecelerimizi ve OYP puanlarımızı ve diğer okulların OYP puanlarını kendilerinden aldığımız bilgilere göre ve almış olduğumuz 445.690 OYP puanı ile Türkiye de ilk 100 içinde olacağımızı basınımıza bildirdik ve afişlerimizi astık.                                                                                                                                                                                   

İLK YÜZÜN İÇİNDEYİZ

26 YILI DOLDURDUK

  Kapasitemize uygun bir şekilde çalışıyoruz. Binamız şu anda ihtiyacı karşılamakta zorlanıyor. Binamızı yeni çıkan 4+4+4 sistemi nedeniyle okulumuzun hemen yanında bulunan arsa şirketimiz tarafından satın alındı. Burada biz eğitim kampusu olarak belirlenen bu alana kurumumuzu büyüteceğiz. 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2012, 14:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET ÖZBEK
AHMET ÖZBEK - 12 yıl Önce

UTKU KOLEJİ ^NİN YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİ KUTLUYORUM. ŞEHRİMİZE LİSE KAZANDIRMA ÇALIŞMALRINIDA DESTEKLİYORUM.
ESKİ VELİ AHMET ÖZBEK

SIRADAKİ HABER