Uysal, 'Ereğli'ye teleferik yapıyoruz'

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Gündem Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Projelerin son durumları hakkında bilgiler verdi.

Uysal, 'Ereğli'ye teleferik yapıyoruz'

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Ereğli’ye 490 metre uzunluğunda teleferik projesinin tamamlandığını belirtti.

Uysal konu ile ilgili Gündem Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada, vatandaşlara teleferik müjdesi verdi ve projenin Göztepe’de hayata geçeceğini ifade etti.

PROJEDE SONA GELİNDİ

Göztepe ile Amfi Tiyatro arasında gerçekleşecek projede sona gelindiğini anlatan Uysal, şunları söyledi:

“Kdz. Ereğli için hayati projelerimiz var. Bu projelerden biri teleferik projesidir. İlçemizde Göztepe’den, sahilde yer alan Amfi Tiyatroya kadar 490 metre uzunluğunda teleferiğimi tamamlayıp, vatandaşların hizmetine sunacağız. Bu projeyi çok önemsiyoruz ve gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız hizmetin en güzelini hak ediyoruz. Bu teleferikte bu hizmetlerden biri olacak” dedi

KÖPRÜ İÇİN İHALE YAPILACAK

Belediye çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Uysal,  şunları söyledi:

“Çalışmaları sürekli takip ediyoruz. Pazaryeri ve Kent Meydanı projeleri var. Şuanda büyük projeler bunlar, yakından takip ediyoruz. O projeye sadece Cami projesi olarak bakmak yanlış olur. Orada İlçemizin katlı otoparkı var, Kent meydanı var. Bununla birlikte 1800 metre kare alanında camimiz var.

Göztepe Köprüsünün ayakları ile ilgili yolda daralma söz konusu. Orada köprü projemiz var, yakında ihalesine çıkacağız.

TERMİNALİ BİZ BİTİRDİK

Göreve geldiğimizde %30’u bitmiş durumda karşılaştık, göreve geldiğimizden sonra hızlı bir şekilde terminali bitirdik. Orada köprülü kavşak mevcut. Yan yollar bittiği zaman, karayolları oradaki çalışmaları bitirdiği zaman hizmete açılacak. Terminali Haziran ayının ortalarında açmayı düşünüyoruz. Bizim orada bütün hazırlıklarımız mevcut. Trafik sorunun karışıklığından dolayı, kazalar olabileceği düşüncesi doğrultusunda beklemeye aldık.  Meclis toplantısında 50 bin ton asfalt dökeceğimizi ifade ettik. İller Bankası borçlanmasıyla 50 bin talebinde bulunduk. Mart ayında 60 bin ton asfalt dökmeyi düşünüyoruz.

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE SONUÇ ÇIKACAK

16 Nisan’da Referandumda güzel bir sonuç çıkacak. Yüksek bir oranda, Türkiye ortalaması üzerinde bir ‘EVET’ çıkacağını düşünüyorum. Henüz Referandum ile ilgili Mahallelerde çalışmalara başlamadık. Genel Merkezin yaptığı toplantılara katılıyoruz. 25 Şubat’ta start verilecek. Biz de aynı tarihte start vermeyi düşünüyoruz.

OTOMATİK TUZLAMA

Kış mevsimindeyiz. Çalışma arkadaşlarım gayet güzel çalışmalar ortaya koydular. Bir ton olan tuzlama aracımızı 15 tona çıkararak otomatik tuzlama yapıldı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 19:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
OKUTMAN
OKUTMAN - 7 yıl Önce

BAŞKANIM HELAL OLSUN SİZE.SİZİ BUKADR ELEŞTİREN BİR İLÇE YÖNETİMİNZ VARKEN SİZ BU PROJELERİ YAPIYRSUNUZ.TEKRAR BRAVO

SIRADAKİ HABER