Uysal, mahallelerde 'EVET' turunda…

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerini sürdürerek Anayasa referandumunda ‘Evet’ için destek istiyor.

Uysal, mahallelerde 'EVET' turunda…

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki mahalleleri gezerek 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Anayasa Referandumunda vatandaşlardan Evet için destek istiyor.

Kışla ve Potbaşında halk toplantısı gerçekleştiren Başkan Hüseyin Uysal, mahalle muhtarı Muhammet Demir’den bilgi aldı, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

“CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Başkan Uysal, referandumda neden Evet dediklerini maddeler halinde anlatarak,  Kdz.Ereğli’nin de güçlü bir şekilde yeni sistemde yerini alacağına inandığını söyledi. 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarını örnek gösteren Başkan Uysal, hükümet kurulamadığı için 1 Kasım’da tekrar seçime gidildiğini hatırlatarak; “Koalisyonlar olduğu zaman istikrar olmuyor, büyüme olmuyor. Büyümenin olması, istikrarın olması, huzurun, güvenliğin artması için, en önemlisi güçlü hükümet olduğu zaman terörle mücadelenin daha etkin olabilmesi için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ihtiyacımız var. Bu coğrafyada ayakta kalmak, güçlü olmak ve bölgemizde söz sahibi olmak için, güçlü bir devlet olmamız için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet dememiz lazım” dedi.

AK Parti ve MHP’nin gençlere güvenerek seçilme hakkının verilmesini referanduma sunduklarını belirten Başkan Uysal; “Biz gençlerimize güveniyoruz. Onlar en son 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde tanklara, tüfeklere kendilerini siper ettiler. Seçme hakkı varsa, seçilme hakkının olmasında da hiçbir mahsur yok” dedi.

Başkan Uysal’ın mahalle turlarına Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER