Uysal, 'Sözüm Sözdür'

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yöneticileri Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Uysal, 'Sözüm Sözdür'

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yöneticilerinin Başkan Uysalı ziyaretinde, Zonguldak Ereğli Spor 2. Başkanı ve Ereğli Amatör Spor Kulüpleri Grup Sözcüsü Kaan Kocaman, Cumaspor Başkanı Cengiz Çelik, Kandilli Belediyespor Başkanı Engin Akdoğan, Çaylıoğlu Kepezspor Başkan Yardımcısı Fikri Kayacan, Bayatspor Başkan Yardımcısı Recep Civelek, Gümelispor Başkanı Yardımcısı Şerafettin Kuzu, Neyren Gökçelerspor Başkan Yardımcısı Yusuf Egeli, Yeni Mahallespor Başkan Yardıcmısı Cavit Bekçibaşı ve Karadenizspor Başkan Yardımcısı Cemil Sıcakyüz hazır bulundu.  

Amatör Spor Kulüpleri adına konuşan Grup Sözcüsü ve Zonguldak Ereğli Spor 2. Başkanı Kaan Kocaman ‘daha önce yapmış olduğunuz toplantıda bizlere vermiş olduğunuz maddi destek sözünüze istinaden tarafınıza teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik. Zatıâlinizin bu sözü biz amatör spor kulüplerini umutlandırmış, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda ise bizleri şevklendirmiştir. Gençlere spor yaptırmaktan başka hiçbir gayesi ve amacı olmayan bizler, bu yardımınızın bir an önce yapılmasını, amatör takımlarında rahat bir nefes almasını sağlamanız temennisindeyiz. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunuza inancımız tamdır. Sözünün arkasında duran bir kişi olduğunuzda aşikârdır. Bizleri kabul ederek verdiğiniz değeri bir kez daha göstermiş bulunmaktasınız. İlginize müteşekkiriz’ dedi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘ben her zaman olduğu gibi sizin yine yanınızdayım. Gerek otobüs desteği gerekse maddi destek vererek çalışmalarınıza katkı sağlayacağız. Birçoğunuzun sıkıntı içerisinde olduğunu biliyorum. Bende sporun içinden gelen bir belediye başkanıyım. Sözüm sözdür. Kışla ’da yaptığımız toplantı da maddi destek sözü verdik. Yine sözümün arkasındayım. Gereken neyse yapılacaktır. Bu hususta gurubunuz adına Kaan kardeşimizle irtibatta olacağız. Tüm çalışmalarınızda hepinize başarılar dilerim. Unutmayın Ereğli Belediyesinin kapıları Ereğli’ye hizmet eden herkese ardına kadar açıktır’ dedi.

Ziyarette Ereğli Belediyespor ve Ereğli’deki sportif çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunurken spor alanları hakkında istişarede yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 06:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER