Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyon ile gözaltına alınan ve sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan 6 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 kişi ise, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, Karaman beldesinde ve şehir merkezinde uyuşturucu madde bulunduran ve satanlara yönelik düzenledikleri operasyonda, Y.Ç., A.G., B.B. ve Ç.Uyu gözaltına aldı. Gözaltına alınanların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramada yaklaşık 70 gram toz esrar maddesi ile uyuşturucu madde tartmada kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

Emniyetteki sorularının ardından A.G. ve Ç.V., serbest bırakılırken, B.B. ve Y.Ç., adliyeye sevk edildi. Savcıya ifade veren B.B. ve Y.Ç., tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedildi. Mahkemeye sevk edilen B.B. ve Y.Ç.’nin tutuklanarak Beycuma M Tipi Cezaevine gönderildi.

İKİNCİ OPERASYONDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Merkezde düzenlenen ikinci uyuşturucu operasyonunda ise, H.S. ve S.T. gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde yapılan aramada toz esrar maddesi ele geçirildi. Adliyeye çıkarılan zanlılardan S.T., savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.S. ise mahkemeye sevkedildi. Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından adliyeye çıkarılan H.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER