VALİ ÇINAR, HIZLI BAŞLADI

Vali Ahmet Çınar, ilk ziyaretini Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği'ne yaptı..

VALİ ÇINAR, HIZLI BAŞLADI

Bitlis Valiliği görevinden Zonguldak Valiliği görevine atanan Ahmet Çınar, haftasonunu 1995-96 seneleride askerlik yaptığı Kdz.Ereğliye gelerek; bir takım ziyaretlerde bulundu.

Öncelikle Kdz.Ereğli Polisevinde Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu,Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli Emniyet Müdür Vekili Cengizhan Zengin ile biraraya gelen Vali Çınar ardından Kdz.Ereğli Esnaflar ve Sanaatkarlar Odası ve Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

GÜNDEM KONUSU KELEBEK LOGOSU!..

Zonguldak eski Valisi Ali Kabanın giderayak değiştirdiği Valilik Logosunun istişare edildiği EGD ziyaretinde, Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ.Necati Günay, Başkan Yardımcısı Sina Çıladır, Yönetim Kurulu üyesi Recep Akkaya ve gazeteciler hazır bulundu..

Kelebek logosunu Zonguldakla bağdaştıran bir yönünün olmadığını vurgulayan gazeteciler, Maden Şehidi ailelerinin bu logoya karşı çıktığını ve haklı oldukları konusunda görüş beyan ettiler.

Vali Çınar logonun tekrar gündeme alınacağını ve vatandaşın istemediği birşeyi kabul etmelerinin mümkün olmadığının altını çizerek; Kelebek figürünü Zonguldakla bağdaştıran bir durumu yoksa, bunu tekrar gözden geçirebiliriz. Bu konuyu tekrar gündeme alabiliriz, şeklinde konuştu.

ZONGULDAKTA GAZETECİLİK!..

Zonguldaktaki gazete popülasyonunun da konuştulduğu ziyarette, Vali Çınar, Çanakkaleden örnekler verdi. Çanakkalede de benzer sayılarda gazete olduğunu belirten Vali Çınar, Ben bu duruma aslında alışığım. Çanakkalede de bir bu kadar gazete vardı. Tabi gerçek gazetecilerin, gerçekten bu mesleği etik değerleri çiğnemeden yapanlara saygımız çok daha farklı oluyor. Zaman geçtikçe tabi bunları ayırt edeceğiz, dedi..

PROTOKOL MASASINA OTURMADI!..

EGD ziyareti sonrası Kdz.Ereğli Yaşlılar ve Gençler çay evinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Çınar, kendisi için hazırlanan protokol masasına oturmayarak; vatandaşların arasına oturmayı tercih etti.

Burada bir süre vatandaşlarla sohbet eden Vali Çınar, Ereğlideki askerlik anılarını paylaştı.

Malatyaya atanan Vali Ali Kabanı hiç görmediklerinden yakınan vatandaşlar, Vali Çınarı bu konuda takdir ettiklerinin altını çizdi.

Ardından Kdz.Ereğli Müzesini ziyaret eden Vali Çınar, arkeologlardan Kdz.Ereğli tarihin hakkında bilgi aldı.. 

width=650

width=650

width=650

width=650

width=650

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2017, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER