Vali Kaban, başarılı sporcuları ağırladı

Dereceye giren sporcular, Vali Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

Vali Kaban, başarılı sporcuları ağırladı

     Masa Tenisi branşında takımda halinde Türkiye İkincisi olan Yayla Ortaokulu sporcuları, Şükrücan Yılmaz, Özgür Yılmaz, Eren Kaplan ve Furkan Eşitgin, antrenör, Mummer Kural, Burçin Aygün ve Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. Vali Ali Kaban, sporcuları tebrik ederek, hediyeler takdim etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 10 Mart tarihinde Sinop’ta yapılan Okullar arası Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Yayla Ortaokulu Erkek takımı Türkiye İkincisi oldu. Zonguldak’ta yapılan il birinciliği müsabakalarında il birincisi olan Yayla Ortaokulu, Çorum’da yapılan grup müsabakalarında da birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Yayla Ortaokulu Erkek takımı Sinop’ta yapılan Türkiye Şampiyonasın da Türkiye ikincisi olarak büyük başarı gösterdi.

     BADMİNTON, BİLEK GÜREŞİ VE BOKS BRANŞLARINDA DERECELER


     Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcuları, farklı yaş kategorilerinde badminton, bilek güreşi ve boks branşlarında dereceler alan sporcular bugün, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. Vali Ali Kaban, farklı yaş kategorilerinde dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarı belgesi ve hediyeler verdi.
Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcuları badminton branşında, 22-25 Mayıs 2016 tarihinde Konya’da düzenlenen Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Onur Turhan, Hasan Ofluoğlu, çift erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu, Onur Turhan, Mert Taşdelen, tek erkekler kategorisinde Türkiye üçüncüsü, İbrahim Köktürk, Ali Girgin, çift erkek Türkiye ikincisi, Veli Kurtal, Zeynep Kaya çift kızlar Türkiye üçüncüsü, Ali Girgin, Medine İbiş karışık çiftler üçüncüsü oldu. 3-7 Nisan tarihleri arasında Manisa ilinde düzenlenen Türkiye Badminton Şampiyonasında, Zeynep Kaya, Medine İbiş, Çift Kızlar Türkiye Şampiyonu oldu. İbrahim Köktürk, Karışık Çift Erkekler Türkiye İkincisi, Onur Turhan Tek Erkekler Türkiye İkincisi, İbrahim Kötürk, Cenk Elçin Çift Erkekler Türkiye Üçüncüsü oldu. Karabük’te 16 Nisan 2016 tarihinde düzenlenen Türkiye Bedensel Engeliler Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu, Sezer Uslucuk sağ ve sol kolda 55 kiloda Türkiye ikincisi oldu. Uslucuk, ayrıca 25 Mart 2017 tarihinde Karabük’te düzenlen Türkiye Bedensel Engeliler Bilek Güreşi Şampiyonasında 55 Kg sağ kolda Türkiye ikinci olarak büyük başarı gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER