Vali Metin, katiliyle aynı karede

Adana'da sevdiği kızla evlenmesine izin vermeyen 5 akrabasını öldürüp intihar eden Denizhan Dener'in ve öldürdüğü 4 kişinin son görüntüleri ortaya çıktı

Vali Metin, katiliyle aynı karede

Adanada sevdiği kızla evlenmesine izin vermeyen 5 akrabasını öldürüp intihar eden Denizhan Denerin ve öldürdüğü 4 kişinin son görüntüleri ortaya çıktı.
Adanada 3 Mayıs akşamı Kurtuluş Mahallesi Çelik Apartmanı 3. katında sevgilisi Hanım Kaya ile evlenmesine izin vermeyen halaları Gönül Cengiz, Nurşen Metin, kuzenleri Suphi Cumhur Cengiz, Senem Metin ve eniştesi emekli vali İsmet Metini öldürüp intihar eden Denizhan Denerin son görüntüleri ortaya çıktı. Olayın meydana geldiği gün saat 12.19da Vali Metinin eşi Nurşen ve kızı Senem Metin ile Gönül Cengizin apartmandan sohbet ederek çıkması yer aldı. Kayıtlara 12.20de ise emekli Vali Metin ile 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği ileri sürülen Denizhan Denerin önde emekli valinin arkada yürüdüğü görüldü. Söz konusunu kişilerin evin yakınındaki bir restorana yemek için gittiği, akşam saatlerinde ise geri döndüğü belirtildi.

Ev sahibi katliam evini satacak

emekli vali ve ailesini katlettikten sonra kafasına sıkarak intihar eden zanlının ev sahibi Filiz Biricik olayı öğrendikten sonra geldiği evinde şok olurken, Artık bu evde oturulmaz satacağız dedi.
Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi 64014 Sokakta bulunan 5 katlı Birlik Apartmanı 3. katında oturan Denizhan Dener (36) adlı kişi, Hanım Kaya (25) isimli kızı isteme konusunda tartıştığı eniştesi emekli Vali İsmet Metin (76), valinin eşi olan halası Nurşen Metin (68), kuzeni Senem Metin (49), halası Gönül Cengiz (66) ve kuzeni Suphi Cumhur Cengizi (38) öldürüp intihar etmesiyle ilgili incelemeler sürüyor.
Cenazelerin adli tıp kurumuna kaldırılmasının ardından polisin evdeki incelemesi bugün öğle saatlerine kadar devam etti. Polis incelemeyi bitirdikten sonra evin kapısını mühürleyerek giriş ve çıkışları yasakladı.



Ev sahibi haberlerden öğrenip eve koştu
Bu arada, olay yerine gelen Denizhan Denerin ev sahibi Filiz Biricik, olayı haberlerden öğrendiğini ve şok olduğunu söyledi. Biricik, Denizhan bizim kiracımızdı bir de sevgilisi vardı. 5 kişiyi öldürüp kendisinin de intihar ettiğini duyunca şok oldum. Böyle bir şey yapacak birine benzemiyordu sakin biriydi. Artık biz bu evde oturamayız evi satacağız dedi. Biricik, daha sonra eve girmek istedi. Ancak polisler evin mühürlendiğini kimsenin giremeyeceğini söyledi.
Polis Biricike daha sonra polis merkezine gelmeleri halinde eve girebileceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER