Vatandaşları Tedirgin Ediyordu Gözaltına Alındı.

Vatandaşları Tedirgin Ediyordu Gözaltına Alındı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde halk arasında Speedy Mustafa olarak bilinen Mustafa Arı yine polis tarafından gözaltına alındı.

Olay öğle saatlerinde Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bağlık Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde meydana geldi. Geçtiğimiz hafta intihar teşebbüsünde bulunan Mustafa Arı bugün yine gözaltına alındı. Sokakta kap kacak satacağını iddia ederek bağıran Arı'yı gören vatandaşlar, rahatsızlık duymaları üzerine durumu polise bildirdiler. Kısa süre içinde belirtilen adrese gelen ekipler Arı'yı ikna ederek ekip aracına bindirdi. Arı, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Vatandaşları ve özellikle çocukları tedirgin eden, her dakika şehir merkezinde panik yaratan Speedy Mustafa Lakabı ile bilinen Mustafa Arı yine sahnede. Bugün de öğle saatlerinde Bağlık Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde kendini gösterdi. Geçtiğimiz hafta intihar teşebbüsünde bulunan ve birçok kez farklı olaylar çıkarması nedeniyle gözaltına alınan Mustafa Arı bugün yine gözaltına alındı. Sokakta kap kacak satacağını iddia ederek bağıran Arı'yı gören vatandaşlar, rahatsızlık duymaları üzerine durumu polise bildirdiler. Kısa süre içinde belirtilen adrese gelen ekipler Arı'yı ikna ederek ekip aracına bindirdiler. Arı, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Esnaflar ve vatandaşlar ise yaşanan bu duruma tepki göstererek, yetkililerden gerekenin yapılmasını talep ettiler

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2021, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER