'Vatanımızın birliği ve dirliği için EVET'

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine ilişkin toplantılarına Ören Yeni Mahalle ile devam etti.

'Vatanımızın birliği ve dirliği için EVET'

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan’da halkoyuna sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonunda önce mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen ardından da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Uysal, yeni haftaya da Ören Yenimahalle ziyareti ile başladı.

Mahalle Muhtarı Halil Sever ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Uysal buradaki konuşmasında, “Ülkemizde istikrarlı hükümet olması ve Devletimizin bekası için evet diyeceğiz” dedi.

Uysal, Ören Yeni Mahalle’deki konuşmasında özetle şunları  söyledi.

“Koalisyonlu yıllarda ülkemiz büyük sorunlar yaşadı. Artık kazanımlarımızı kaybetmememiz gerekiyor. Evet dediğimiz zaman bu ülke bir daha koalisyonlara mahkûm kalmayacak. Ülkemiz için, büyük ve güçlü bir Türkiye için, Evet’leri çoğaltmak için hep birlikte yarış içine girmeliyiz. Buraya Hüseyin Uysal için değil, ülkemizin bekası, 780 bin kilometre vatan toprağında kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğin artması için geldim. Hangi görüşe mensup olursanız olun, hangi siyasi partiye oy verirseniz verin, bu sefer vatanımızın birlik ve bütünlüğü için evet diyelim. Karşımızda; ülkemiz adım atamasın, ülke yerinde saysın, ülkede karışıklıklar olsun, koalisyonlara mahkûm kalsın, ekonomik refah olmasın diyen bir cephe var. Bu cepheye karşı, PKK’ya, Kandil’e, FETÖ’ye, Avrupa’ya karşı Evet’leri çoğaltmamız lazım. Ülkemizin birliği ve dirliği için, çocuklarınız, yarınlarımız ve istikrar için evet demeliyiz.”

Başkan Uysal’ın mahalle gezisine belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 07:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 7 yıl Önce

Onur verdiniz şeref verdiniz güç verdiniz. Birliğimiz daim olsun.

SIRADAKİ HABER