Veda Ettiler...

Veda Ettiler...

TFFHGD Derneği tarafından ZonguldakFutbol Gözlemcileri olan  Ali Aytaş, İlknur Güner ve Saim Kürekçi yaş sınırı nedeniyle gözlemcilik görevleri son buldu.

Uzun yıllar futbol hakemliği yapan ve ardından ise  gözlemci olarak Türk futboluna hizmet eden Ali Aytaş, İlknur Güner ve Saim Kürekçi için TFFHGD binasında veda töreni gerçekleşti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan TFFHGD Zonguldak Şubesi:  “Yaş sınırlaması nedeni ile Gözlemcilikleri sona eren değerli İl Gözlemcilerimiz Ali Aytaş, İlknur Güner ve Saim Kürekçi’ye Dernek binamızda düzenlenen törenle plaket takdim edildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi ve Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından düzenlenen törene Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanımız Evren Atış, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanımız Ümit Kaya, Eski Bölgesel Kurul Üyemiz Erol Pesen, Zonguldak İl Hakem Kurulu Hakem atama sorumlumuz Erol Demir, Zonguldak İl Hakem Kurulu Üyeleri Ertuğrul Bayram, Baki Erdoğan Eski İl Hakem Kurulu Başkanımız Metin Cevahir katıldı.

Törende pasta kesilerek, sevgili hocalarımıza camiamıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Biz kez daha Zonguldak Bölgesi Hakem ve Gözlemcileri adına Türk Hakemliğine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı Sayın Hocalarımıza teşekkür eder, ömür boyu mutluluklar dileriz”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER