VERGİ DAİRESİ´NE ZİYARET

VERGİ DAİRESİ´NE ZİYARET
Zonguldak´ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Vergi Haftası nedeniyle Çaycuma Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı´yı makamında ziyaret etti.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen beraberinde Mali Hizmetler Müdürü Körpüş Mısırlı, Kültür Müdürü Veysel Özkan, Su İşleri Müdürü Hayri Karakuş, Bilgi İşlem Müdürü Engin Arslan ile birlikte Çaycuma Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı´yı makamında ziyaret etti. Çaycuma Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı ve çalışanların Vergi Haftasını kutlayan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &[#]8220;Bir devletin ekonomisinin güçlü olmasında verginin önemli yeri vardır. Vergi sayesinde devlet, halkına daha çok yatırım ve hizmet getirir. Daha güvenli bir gelecek için vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içinde olmalıyız&[#]8221; dedi.
Vergi Dairesi çalışanlarının mükelleflere yaklaşımını takdirle karşıladığını belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &[#]8220;Belediyemiz vergi mükellefi olarak yeniden yapılandırma kapsamında taksitlerini ödüyor. Cari aylara ait vergi borcumuz yok&[#]8221; diye konuştu.
Belediye Başkanı Gülşen ve beraberindeki daire müdürlerinin yaptığı ziyaretten memnun kalan Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve daire müdürlerine teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2012, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER