Vergi Haftası başladı

Kdz.Ereğli’de 28’inci Vergi Haftası Kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı. Hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Vergi Haftası başladı

Kdz.Ereğli’de 28’inci Vergi Haftası kutlama etkinlikleri başladı. Bu yıl 27 Şubat-3 Mart 2017 tarihleri arasında kutlanacak Vergi Haftası dolayısıyla Kdz.Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğünce Anıt Park’taki Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Tören, Kdz.Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte son buldu.

Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, gazetecilere yaptığı açıklamada; Vergi Haftası dolayısıyla; vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi ve verginin gönüllü ödenmesi alışkanlığının arttırılması amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Gövce, Kdz.Ereğli’nin vergi ödemeleri konusunda bir çok ilden bile daha iyi durumda olduğunu belirterek, tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Törene; Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar,  Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, vergi dairesi çalışanları ile ilçede görev yapan serbest muhasebeci mali müşavirler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER