Yağmur Altında Antrenmanlar Devam Ediyor

Yağmur Altında  Antrenmanlar Devam Ediyor

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına  devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli ekip Cumartesi günü Fener sahasında  başladığı yeni sezon çalışmalarına  çift antrenmanla devam ediyor.Dün sabah zaman zaman yağan şiddetli yağmur altında yapılan çalışmada  futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.


Teknik Patron Cafer Aydın,  takımla devam edecek ve yeni anlaşılan futbolcuları ayrı olarak çalıştırdı. Yurt içinden ve dışından gelerek 10 gün süre ile denenecek olan 20’ye yakın futbolcu ise   yarı sahada top çalışması yaparak teknik ekibin gözüme girmeye çalıştılar. Teknik Patron Cafer Aydın, bir süre takımla birlikte  çalışacak olan futbolculardan  ile ilgili doğru kararı vermek ve takıma  fayda sağlayacak oyuncuları tespit etmek için ince eleyip sık dokuyor.

Yeni sezon hazırlıkları hakkında konuşan teknik patron Cafer Aydın ilk 10 günlük dönemi kendi tesislerinde yapacaklarını belirterek şunları söyledi: " Yeni sezon hazırlıklarına start verdik. İlk 10 gün kendi tesislerimizde çalışacağız. Burada denenmeye gelen ve bize tavsiye edilen oyuncularla iç transferde yeniden anlaştığımız ve sözleşmesi devam eden oyuncularımız katılıyor. Deneme aldığımız oyunculara bakacağız. Daha sonra kamp çalışmamız olacak. Bu arada transfer çalışmamız devam ediyor. Kampa 4-5 hazırlık maçı yapıp hazırlıklarımıza devam edeceğiz."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER