YAZICI İÇİN BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ

YAZICI İÇİN BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ve Alaplı’nın tanınmış işadamlarından Özer Yazıcı’nın torunu Ziya Yazıcı için düğün öncesi Bekarlığa veda partisi düzenlendi.

Alaplı’da özel bir tesiste düzenlenen veda yemeğinde Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak,  TSO Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Akman, Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Yazıcı, Alaplı Kent Konseyi Başkanı Mustafa Öztürk, Ereğli ve Alaplı Kuyumcular Derneği Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, MÜSİAD Ereğli Şubesi Genel Sekreteri Kemal Kurtul, Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Arslan, Alaplı TSO eski Meclis Başkanı Şenol Usaç, ISIZU Satış Müdürü Tezcan Kaya  ile çok sayıda davetli katıldı.

Davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenirken,  dayanışma ve kaynaşma imkanı buldu.

Gecede aile adına konuşan Tarık Yazıcı, davete katılanlara ayrı ayrı teşekkür ederek, “ Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.  Değerli yeğenim  Ziya’nın düğünü öncesinde sizlerle bir araya gelmek istedik. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. İyi eğlenceler” dedi.

Hayatını Nihal Özbey ile birleştirecek olan Ziya Yazıcı davetliler ile yakından ilgilenirken, geceye mehteran ekibi renk kattı.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2013, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER