Yazıcıoğlu için mevlid okundu

Büyük Birlik Partisi Kdz Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, ülkücü lider Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu 8. Ölüm yıldönümünde rahmet, minnet ve dua ile yad ettiklerini belirtti.

Yazıcıoğlu için mevlid okundu

Regaib Kandilinde akşam namazı sonrasında  ülkücü lider Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitlerimiz anısına Hatip Camiinde mevlid-i şerif okundu.

Turabi Çelik konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda ABD ve AB ülkeleri ülkemize karşı aldıkları faşistçe tavırları destekledikleri terör örgütlerine karşı mücadele eden ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak ve al bayrağımızı göklerde dalgalandırmak uğruna şehit düşen tüm şehitlerimizin acısı ailelerinin olduğu gibi milletimizi ve bizleri de derinden üzmüştür.

“BURUK BİR ŞEKİLDE GEÇİRİYORUZ”

Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü sağlamak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve 25 Mart 2009 tarihinde bir suikast sonucu helikopteri düşürülen ülkücü lider Şehit Muhsin başkanımızın ve yol arkadaşları Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, Gazeteci İsmail Güneş ve Pilot Kaya İstektepe’nin şehadetlerinin 8. Sene-i devriyesinde bu suikastı düzenleyenlerin halen tespit edilememesi devletimizin itibarını karlar altında bırakan devlet yöneticilerimiz, kamuoyu ve biz Büyük Birlik Partisi camiası nezdinde görevini yerine getirememiştir.

“DEVLETİN İTİBARI KARLAR ALTINDA KALMIŞTIR”

Şu aziz mübarek Kandil gününde  Şehit Muhsin Başkanımıza ve tüm şehitlerimize idrak ettiğimiz mevlid-i şerifi buruk bir şekilde geçirmekteyiz. Devletimiz Muhsin Başkanımızı her çağırdığında yanında görmüştür. Muhsin Başkanımız görevini layıkıyla yapmıştır ama Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu bir sefer devletimizi beklemiştir ama devletimiz yardımına gelmemiştir, bu da bizi derinden üzmüştür. Onun içindir ki devletin itibarı karlar altında kalmıştır. İnşallah devletimizi yönetenler bundan sonra duyarlı olur ve bu menfur olayı aydınlatır, görevini yerine getirir. Bizler de başta şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dua ile yad ederiz.”

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER