Yeni Seçilen Yönetim Kurulu Yarın Toplantı Gerçekleştirecek

Yeni Seçilen Yönetim Kurulu Yarın Toplantı Gerçekleştirecek

TFF İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da 12 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hareketli saatler yaşanacak. Salih Demir Başkanlığında göreve yeni seçilen yönetim kurulu yarın bir toplantı gerçekleştirecek. Dedeman Otel’de yapılacak olan toplantıda öncelikle görev dağılımı oluşturulacak. Toplantıda Komisyonlar kurularak çalışmalara başlanacak. Komisyonlar tarafından İsim sponsorluğu, forma ve saha içine reklam, üst düzey üyelik çalışmaları hız kazanacak.  

BÜTÇE BELİRLENECEK

Zonguldak Kömürspor yönetimi, yarın yapacağı toplantıda transfer çalışmalarına başlamak için bir bütçe belirleyecek. Bütçe’ye göre transferler yapılacak. Kırmızı-Lacivertli ekipte geçtiğimiz sezonki kadrosunda yer alan oyunculardan sadece 10 tanesinin sözleşmesi devam ederken, Hakan Çevik, Emre Kara ve Aykut Emre Yakut ile yeniden anlaşmaya varılmıştı. Teknik Patron Cafer Aydın’ın takımda görmek istediği futbolcuların listesini yönetime sunduğu öğrenildi. En az 15 oyuncu transferi yapmayı amaçlayan Kırmızı-Lacivertli ekip, önümüzdeki haftadan itibaren listede yer alan futbolcuları Zonguldak’a davet ederek anlaşma zemini arayacak.  

FUTBOLCULAR DAVET EDİLECEK

Kırmızı-Lacivertli ekipte transfer çalışmalarını Zonguldak Kömürspor A,Ş Başkanı Hakan Hürfikir ve yönetim kurulu üyesi Hacı Demir’in yürüttüğü belirtilirken önümüzdeki haftadan itibaren hareketliliğin başlayacağı öğrenildi. Bütçeye göre transfer yapacaklarını belirten Kulüp Başkanı M. Salih Demir, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi;” Yeni sezon öncesinde takımın başına teknik adam olarak Cafer Aydın’ı getirdik. Hocamızın bir transfer listesi var. Yönetim kanadından Hacı Demir ve A,Ş Başkanı Hakan Hürfikir transfer görüşmelerini yürütüyor. Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz yönetim kurulu toplantısında bir bütçe belirleyeceğiz. Bütçemize uygun transferleri yapacağız. Hocamız ve transfer komitemiz tarafından ön görüşme yapılan futbolcuları davet edip anlaşma zemini arayacağız. Zonguldak Kömürspor formasının ağırlığını taşıyacak, takıma katkı verecek oyuncuları kadroya katmak için elimizden geleni yapacağı” dedi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER