YENİ STAT YAPILACAK

YENİ STAT YAPILACAK
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, TOKİ ile birlikte Zonguldak´a yeni stat yapılacağını açıkladı.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaşılarak Zonguldak&[#]8217;a yeni stat yapılacağını söyledi. Yeni yapılacak stadın mevcut yere uygun olmaması durumunda Elvanpazarcık bölgesine yapılacağını belirten Karaduman, &[#]8220;Geçen hafta Başbakanımızın Meclis&[#]8217;teki gurup toplantısına katıldık. Burada milletvekillerimizle buluşma imkanı bulduk. Zonguldak&[#]8217;ta yapılacak olan projelerle fikir alış verişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde Zonguldak&[#]8217;ta şehir stadıyla ilgili çalışmamız olacak. Geçtiğimiz haftalarda vali Bey&[#]8217;inde katıldığı, milletvekillerimizin, il başkanımızın da olduğu bir toplantı yaptık. Burada Zonguldak ile ilgili yapılacak projeleri masaya yatırdık. Şuanda Elvanpazarcık beldemizde bulunan bir arsa üzerinde incelemelerde bulunacağız. Vali Bey&[#]8217;in önderliğinde TOKİ ile iş birliği yaparak TOKİ&[#]8217;deki arkadaşlarımızı Zonguldak&[#]8217;a davet edip mevcut stadın revize yapılıp yerine tekrar bir stat yapılabilir mi veya mevcut stadı kaldırıp, Zonguldak&[#]8217;ın yakın bölgesinde butik stat yapılabilir mi bununla ilgili önümüzdeki günlerde incelemelerde bulunulacak. Bunları yaptıktan sonra kapalı spor salonu Bahçelievler Mahallesi&[#]8217;ne taşınacak. Kapalı spor salonunun bulunduğu yer Gençlik Spor Müdürlüğü&[#]8217;nün bulunduğu alan ve arkasındaki spor tesisleri alanla ilgili komple arsanın kullanılıp kapasitesi proje üzerinde görüşülecek undan sonra ya mevcut stadı aynı yere, kapalı tribünün daha büyük olduğu, otoparkının olduğu bir stat yapmak istiyoruz. Zonguldakspor&[#]8217;u geçtiğimiz yıllardaki gibi üst seviyelere taşıyıp, alt yapısı olan ve modern bir statta maçlarını oynaması için çalışmalar yürütüyoruz. Bizde TOKİ&[#]8217;deki yetkili arkadaşlarla görüştükten sonra bununla ilgili önümüzdeki aylarda bununla ilgili bir çalışma başlar ümidiyle projemizi hayata geçirmek için takipçisiyiz&[#]8221; dedi.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi&[#]8217;nin zemininde güçlendirilme yapıldığını belirten Karaduman, &[#]8220;Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili yüklenici firma çalışmalara başlamıştı, çalışmaları sürdürürken zeminin biraz dere yatağına yakın olması nedeniyle proje üzerinde zemin güçlendirmesi yapılıyor. Bununla ilgili şuanda projeler Sağlık Bakanlığı&[#]8217;nda. Güçlendirilme yapıldıktan sonra yüklenici firma kaldığı yerden şartnameye uyarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacaktır. Bekleme var temel kazma var. B projeler yapıldıktan sonra inşallah önümüzdeki günlerde temelini atarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi&[#]8217;ni Zonguldak&[#]8217;a kazandıracağız&[#]8221; diye konuştu.
Duble yolların bu zamana kadar tamamlanması gerektiğini kaydeden Karaduman, ilerleyen günlerde yollarda inceleme yapacaklarını söyledi. Zonguldak&[#]8217;a iki taraftan da giriş duble yollarla olacağını belirten Karaduman şunları söyledi:
&[#]8220;Yaz başladığından itibaren yollarla ilgili şuanda çok iyi bir çalışma var yüklenici firma mevcut yolların yapımı için alışmaları hızlandırdı. Ufak tefek aksaklıklar oldu. Bu zamana kadar bu yolların bitmesi gerekiyordu. Bizde bu işlerin takipçisiyiz. Önümüzdeki günlerde hem yüklenici firmayla hem de karayollarındaki arkadaşlarla bir ziyaret yapacağız. Bu ziyarette hem yolların süresinin bitişiyle ilgili bilgi almış olacağım, hem de incelemelerde bulunacağız. Daha yakın zamanda sonuçlanan Kozlu-Ilıksu arasındaki duble yol çalışması şuanda başladı. Köprü çalışması var, iki tane tünel, bir viyadük bu yolun genişletilmesiyle ilgili genişletme çalışması başlatıldı. Zonguldak&[#]8217;a iki taraftan duble yollarla girişe inşallah önümüzdeki süreçte bağlamış olacağız. Hem Ankara bölgesindeki yol güzergahı tünellerle ve duble yollarla Zonguldak&[#]8217;a giriş ve çevresinin de değişmesiyle birlikte görsel açıdan çok güzel olacak.&[#]8221;
Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2012, 06:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER