Yeniden Refah Partisi, Basın Toplantısı Düzenledi

Yeniden Refah Partisi, Basın Toplantısı Düzenledi

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı düzenlediği basın toplantısında halkın Yeniden Refah Parti iktidarını beklediğini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi, Zonguldak'ta basın mensuplarıyla buluşarak gündem değerlendiren bir toplantı düzenledi.

İl Başkanı Necdet Sarı Zonguldak’ta yapımı devam eden TOKİ projelerine değinerek, “Hükümet, Zonguldak Belediyesi CHP'deyken Zonguldak'ı cezalandırıldı. Ak Parti belediyeyi kazanınca TOKİ aracılığıyla hizmet getirmeye çalışıyorlar. Burada kim cezalandırıldı? Niye zamanında yapılmadı? Zonguldaklı cezalandırıldı” dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı

"Sürekli olarak yapmak istediğimiz basınla kahvaltı konuşmalarımızdan bir tanesini daha gerçekleştirmil olduk. Pandemide 14 15 ay uzak kaldık, bu çalışmaları yapamadık. Diğer siyasi çalışmalarımıza da yeteri önem veremedik. Hem toplumun hem de kendi sağlığımız için bu siyasi çalışmalara ara vermiştik. Bu kahvaltının organize edilmesinde tanıtım başkanımıza ve geldiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. İnşallah önümüzdeki aylar itibariyle bu programlarımızı devam ettireceğiz.

Yeniden Refah Partisi olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Köylerimizde beldelerimizde ilçelerimizde esnaf ziyaretlerine başladık. Halkımız Erbakan hoca gibi yolundan gideceğimiz bir lider arıyor, Genel başkan Fatih Erbakan ile hareket etmekten memnuniyet duyuyorlar. İl teşkilatı, hanım teşkilatlarımız, gençlik teşkilatlarımız kurulmuş bulunmaktadır.

Yargıtay'a girilmiş 143 bin üyemiz var, Yargıtay'a giremediğimiz ise elimizde yazılı olarak 150 bin civarı üyemiz var. Vatandaşlarımızın bu davaya gönül vermesiyle 300 bin civarı üyeye ulaştık. Mecliste grubu olup bu kadar üyesi olmayan partiler var. 2023 seçimlerinde başarı sağlamak ve mecliste güçlü olmak için geliyoruz.

Biz fakiri fakir yapan bu sistemi çöpe atacağız inşallah. Ülkenin kaynaklarını, zenginliğini 83 milyona adil şekilde paylaşacağız, İnşallah.

Biz bunları yapabilmemiz için geldiğimiz gibi işçimize memurumuza emeklimize en az %50 zam yapacağız. Hazırladığımız kaynak paketleriyle bunu planladık, Allah nasip ederse gerçekleştireceğiz.

181 tane projeyi Erbakan hocanın doğum yıldönümü olan 29 Ekim'de halkımıza açıklayacağız.

Projelerimizden biri Zonguldak Kozlu bölgesinde olacak. Acil ihtiyaç olduğunu bildiğimiz için bu projelerden biri de burada olacak.

Zonguldaklı gençlerin şehirden gitmesine gönlümüz izin vermiyor, bunun önüne geçmek için çalışacağız. Ülkemizden beyin göçünün önüne geçmek için çabalayacağız, gerekli yatırımları yapacağız." dedi.

Gazetecilerin sorularına da yanıt veren Başkan Sarı konuşmaya bu şekilde devam etti.

"Hayvan barınağının Kızılcakese’ye yapılmasını istemiyordum, başka yerde yapılması gerekiyor. Orası hem insanlarımızın pikniğe gittiği bir bölgeydi hem de orada yapılacak bir hayvan rehabilitasyon merkezi oranın dokusunu da bozacağı için yapılmayacak olması iyi oldu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2021, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER