Yılmaz ve Şensöyler Ailelerinin Mutlu Günü

Yılmaz ve Şensöyler Ailelerinin Mutlu Günü

Karadeniz Ereğli’de, Yılmaz ve Şensöyler ailelerinin evlatları Nevilay ve Ayberk, en mutlu günlerini yaşadı. Onların mutluluğuna ise iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli şahit oldu.
Sevinçlerini paylaştılar…
Duyduğu sevinci gazetecilere anlatan İsmail Yılmaz, güzel bir telaş içinde olduklarını belirterek, “bu aslında güzel bir telaş. Kızımızı nişanlıyoruz. Allah herkese nasip etsin. İnşallah tamamına erdirir. Kolay değil, insan duygulanıyor. Gelen dostlara, herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Melek Yılmaz da, benzer duygu içinde olduğunu ifade ederek, “çok güzel bir duygu. Yani ilk çocuğumuz olduğu için çok duygulandım. Rabbim, böyle güzel günler görmeyi herkese nasip etsin” diye konuştu.
Nevilay Yılmaz ise çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, “bugün en mutlu günümüz. Çok heyecanlıyım” dedi. Mustafa Ayberk Şensöyler de, “sevinçli ve heyecanlıyız. Bunlar güzel heyecanlar. İnşallah bundan sonra daha güzel günlerimiz olacak. Çok şükür bugün sevdiklerimiz yanımızda” sözleri ile konuştu.

Nişan kurdelesini Çakır kesti…
Törende Kuran’ı Kerim okundu, dua edildi. Yemek ikramlarının ardından ise nişan yüzükleri takma merasimi yapıldı. Protokol bölümündeki üyeler, tek tek anons edilerek çiftin yanına davet edildi. Her biri, yaptıkları kısa konuşmalarda Yılmaz ve Şensöyler çiftine mutluluk diledi. AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır ise iki aileye de mutluluk dileyerek şöyle dedi:
“Yılmaz ve Şensöyler ailelerinin evlatlarının bu nişan merasimine her iki aile adına ‘hoş geldiniz’ diyorum. Böyle bir mekanı halkın hizmetine sunan ve bu akşam da bize böyle bir ortamda nişan merasimine katılma imkanı sağlayan Gülüç Belediye Başkanımız Gökhan Demirtaş’a, belediye meclis üyelerine ve ekibine teşekkür ediyorum. Gelelim en önemli noktaya: Allah tamamını erdirsin diyoruz. Hayırlı uğurlu etsin, her iki aileye de mutluluk getirsin.”  
Çakır daha sonra, nişan kurdelesini kesti.

Gülüç’te ilk oldu…
Gülüç Belediyesi’nde Gülüç Irmağı boyunca yapılan Sosyal Tesis, nişan merasimi ile de kapılarını ilk kez açmış oldu. Tesis; manzarası, donatıları ve tarzı ile davetlilerden tam not aldı. İlçenin en güzel mekanı olmada üst sıralara çıkan tesis, göz doldurdu.  

Yalnız bırakmadılar…
Törene farklı camiadan çok sayıda davetli katıldı. Katılanlar arasında Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti İl Yöneticisi Fatih Çakır, İl Yönetim Kurulu Üyesi Naci Yalçınkaya, Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aslan Keleş, Ereğli eski Belediye Başkanı Murat Sesli, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Cevdet Civelek ile gazeteciler vardı.


ÇEBİ GRUP olarak çifte ve her iki aileye mutluluk diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER