"ZAMLAR GERİ ALINSIN" İMZA KAMPANYASI

"ZAMLAR GERİ ALINSIN" İMZA KAMPANYASI

Zonguldak'ta elektrik doğalgaz ve akaryakıt zamlarını geri alınması için Sol Parti tarafından imza kampanyası düzenlendi.

Sol Parti tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak, "Artık yeter geçinemiyoruz zamlar derhal geri alınsın" konulu imza kampanyası yapıldı.Zonguldak'ta da Kent merkezinde Sol Parti üyeleri stand kurarak imza kampanyası düzenledi.Sol Parti Bartın İl Başkanı Adnan Soylu, toplanan imzalarla birlikte 24 Şubat'ta Danıştaya başvurarak zamların geri alınmasını istediklerini ifade ederek şunları söyledi:

ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETLERİ KAMULAŞTIRILSIN

"Türkiye genelinde Sol Parti Genel merkezimizin almış olduğu kararla 51 merkezde ve 81 vilayette zamları geri alınması için bir kampanya başlattık. Zonguldak'ta da bu kampanyanın 2 gün sürmesine karar verildi. Bugün ve yarın vergi dairesi önünde 12.30 ile 17.00 arasında imza toplanacak Zonguldak Sol parti tarafından. 24 Şubat 2022 tarihinde Türkiye genelde toplanan imzalarla Danıştay'da dava açılacak. sol Parti'nin Türkiye'ye çözüm önerisidir; Enerji şirketleri kamulaştırılmalıdır. Zamlar derhal geri alırsın Yeter artık geçinemiyoruz diyerek bu kampanyayı başlattık. tüm halkımızın bu kampanyaya destek vermesini talep ediyoruz"

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER