ZEKİ TOSUN: ‘ZONGULDAK YAŞANABİLİR KENT HALİNE GELİYOR’

ZEKİ TOSUN: ‘ZONGULDAK  YAŞANABİLİR KENT HALİNE GELİYOR’

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, yapımı devam eden projeler, yapılan çalışmalar yanı sıra hayat pahalılığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Tosun, Zonguldak’ın Cumhuriyet Halk Partisinden AK Parti Hükümeti’ne geçtikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ve Bakanların buraya ilgi gösterdiğini söyledi. Tosun, yapılan projelerle Zonguldak’ın yaşanılabilir bir kent haline geldiğini ifade etti.
Başkan Tosun ayrıca hayat pahalılığı konusunda ise “sıkıntılar yok mu var. Bunları da her zaman Cumhurbaşkanımız söylüyor. Bunları da çözecek AK parti. Çalışma Bakanımız da açıkladı. 7’inci ayda bunla ilgili çalışmaları olacak” dedi.

Zeki Tosun: ‘Zonguldak güzel bir kent galine geliyor’
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak güzeldir kent haline geldiğini belirterek şunları kaydetti:
“Yerel seçimler sonrasında 10 yıl CHP’de kalan Zonguldak AK Partiye bize geçtikten sonra Zonguldak proje bazında değişimler tek tek hayata geçmeye başladı. Sahil projemiz çok az bir kısmı kaldı. Vatandaşlarımız orada çok mutlu şekilde günlerini geçiriyorlar. Geçen hafta belediyemizin yapmış olduğu Engelsiz Yaşam Merkezi çok güzel bir proje oldu. Oranın açılışı vardı. Sayın milletvekillerimizle oraya katıldık. Ertesi gün İnağzı Mahallesinde hem peyzaj düzenlenmesi hem de spor tesisleri parklar orası da İnağzı mahallesine çok güzel tesis oldu. Önümüzde ki bir kaç gün içerisinde Lavuar alanı da başlayacak. Anıtlar kurulunda ki herşey bitti. Uzunmehmet camii ve Uzunahmet camiinin yanında ki parkla beraber insanlarınız oraları bu yazın daha çok kullanacaklar. Belediyemizin mahallerde yapmış olduğu bir sürü yatırımlar var. Yollar tüneller noktasında Kilimli’ye olan koşma açıldı bitti. Tüneller yollar viyadükler. Göbü, Muslu, Filyos’a kader oradaki çalışmalar da başladı. Bunlar yapıldıkça Zonguldaklı hemşirelerimiz mutlu oluyorlar. Zonguldak yaşanılabilir bir kent geliyor. Bu yatırımlarda gelecek. Bakanlarımız Zonguldak’ı aldıktan sonra daha ayrı bir önem veriyorlar. Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız buraya yatırımların gelmesi noktası Ankara’da baya çalışma yapıyorlar. Dere ıslahlarımız bir yandan devam ediyor. Aynı şekilde Kozlu’da ki defe ıslahımız da bütünlerde başlayacak. Bunlar yapıldıkça Zonguldak güzel bir kent haline gelecek.”

‘Cumhurbaşkanımız ve sağlık bakanımız kentimize gelebilir’
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kente gelebileceğini ifade eden Başkan Tosun, şöyle devam etti:
“Cumhurbaşkanımız tünellerin açılması noktasında Zonguldak’a gelecekti. Gelemedi. Ondan önce gelmişti. Yakın zamanda cumhurbaşkanımız tekrar iller ziyaretlerine başlayacak. Bir yanda da hastanemiz bitmek üzere az bir şey kaldı. Milli eğitim noktasında devam eden projelerimiz var. Tadilat yapılan okullarımız var. Milli Eğitim Bakanımız Bakan olduktan sonra baya destek verdi. Zonguldak’a ayrı bir önem veriyor. Aynı zamanda ilçelerimizde de bu yatırımlar devam ediyor. Çalışmalarımız bittikten sonra cumhurbaşkanımızı tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hastaneniniz bittikten sonra Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımız Zonguldak’a gelmek istiyor. Filyos’da da büyük bir yatırımlar var. Bakanlarımız orayı takip ediyor. Sanayi Bakanımız devamlı oraya gelip gidiyor. Projeler hayata geçtikten sonra Zonguldak güzel bir kent olacak.”

‘Hayat pahalılığı konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ve bakanlar çalışma yapıyor’
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, hayat pahalılığı çözme konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ve bakanların çalışma yaptığını söyleyerek, “Sıkıntılar yok mu var. Bunları da her zaman Cumhurbaşkanımız söylüyor. Bunları da çözecek AK parti. Çalışma Bakanımız da açıkladı. 7’inci ayda bunla ilgili çalışmaları olacak. İnsanlarımızın maaşlı çalışanların alım gücünü yükseltmek için 7’inci ayda bununla ilgili çalışmalar gerçekleşecek. Hem savaşın etkisi hem de pandeminin kaynaklanan sıkıntılar gıda fiyatlarında olsun bazı şeylerde yükselmeler oldu. Buda insanları zora sokan gıda fiyatları. Maaşların yükselmesi 3600 ek gösterge hal olması askeri ücretin yüksek olarak verilmesi bunlarda tekrar düzenlenme yapılarak daha rahat etmesi için Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız çalışıyor” diye konuştu.

Tosun; ‘Ramazan ayını dolu dolu geçirdik’
Ramazan ayını dolu dolu geçirdiklerini ifade eden Tosun, “Ramazan ayında bütün teşkilatlarımızla beraber dolu dolu geçirdik. Ankara’da İl başkanları toplantısına katıldık. Cumhurbaşkanımızdan önde teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’le toplantı yapıldı. Bu toplantıda yaz döneminde 2023 seçimlerine giderken yapacağımız çalışmalar noktasında gerekli talimatları verdik. Gerekli planlamalarımızı yapıp yaz döneminde çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Bu hafta da geçen hafta da çalışmalar başladı. Teşkilat eğitimi noktasında mahalle başkanlarımız köy başkanlarımızla bir çalışma yapıldı. Bir birinden değerli konuşmacılar vardı. Teşkilatçılık konusunda daha önce teşkilat başkanımız Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Taş İstanbul Milletvekili, Şaban hocamızda motivasyon konusunda eğitim verdi. Gazeteci Zafer Şahin’de sosyal medya konusunda eğitim verdi. Bu eğitimler teşkilatlarımızın daha dinamik olmasını sağladı” şeklinde konuştu.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER