Zonguldak Özel ve Yetkili Servisler - Arçelik

Ülkemizde uzun yıllar boyunca sağlam ve kullanışlı ev ürünleri imal ederek müşterilerine karşı olan sorumluluğunu yerine getiren Arçelik şirketi

Zonguldak Özel ve Yetkili Servisler - Arçelik

Ülkemizde uzun yıllar boyunca sağlam ve kullanışlı ev ürünleri imal ederek müşterilerine karşı olan sorumluluğunu yerine getiren Arçelik şirketi, üretim bandından inen cihazları yurdun her il ve ilçesine ulaştırmayı başarıyor. Yetkili satış mağazalarında teşhir edilen cihazlar, satın alma işleminden sonra belli bir garanti süresi ile evlerimize giriyor. Bu zaman zarfında severek kullandığınız Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinde ortaya çıkan her çeşit teknik arıza için garantili bakım ve onarım hizmeti veren ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Teknik açıdan eksiksiz hizmet veren deneyimli servis elamanları en karmaşık ürün arızalarında bile üstün performans sergiliyor. Gönül rahatlığı ile arıza veren ev ürünlerini servis ekiplerimize teslim edebilirsiniz.

Teknik servis ve bakım hizmetini kullanıcılara daha kaliteli sunmaya kararlı olan Arçelik şirketi, düzenli olarak eğitim seminerleri düzenliyor. Günümüz koşullarında ortaya çıkacak ürün arızaları hakkında eğitim alan Zonguldak Arçelik Kaliteli Bakım Ve Onarım Servisleri arızaya neden olan ürün parçasını tespit ettikten sonra bire bir orijinal yedek malzemeler eşliğinde onarım yapıyor. Sadece bir model ve ürünün arızasında değil. Arçelik klima, kombi, termosifon ve şofben arızalarında da deneyimli servis çalışanları ile görüşerek kaliteli hizmet alabilirsiniz. İster garanti kapsamında olsun ister olmasın. Her model bozuk Arçelik ev ürünü itinalı bir tamirat sürecine alınır.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2012, 06:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER