Zonguldak Belediye Meclisi Toplandı

Zonguldak Belediye Meclisi  Toplandı

Zonguldak Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı ikinci birleşimi Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın Ankara'da olması sebebiyle meclis başkan vekili Murat Uzun başkanlığında toplandı. Mithatpaşa Mahallesi 526 Ada, 12 Parsel sayılı taşınmaz üzerinde bulunan 22000/1073987 (11.67m²)‘lik hissenin imar planındaki amacı doğrultusunda kullanılmak kaydıyla, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunun 30’ncu maddesine göre belirlenen 4.668,73.-TL bedel ile Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü adına devrinin yapılması ve bu hususla ilgili olarak yapılacak işlemler için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi hakkındaki İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporları oy birliğiyle kabul edildi.

OTOPARK FİYAT TARİFESİ BELİRLENDİ

Acılık Caddesi Eski Hal alanının açık otopark işletilmesinin ve ilgili olan ücretlendirmelerin Belediye 2021 Yılı Gelir tarifesinden kaldırılması hakkındaki trafik komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporları oy birliği ile kabul edildi.

ŞEZLONG VE ŞEMSİYEDEN PARA ALINMAYACAK

Belediye 2021 Yılı Gelir tarifesinin Kapuz Plajı hizmet ücretleri bölümünde bulunan şezlong ve şemsiye ücretlerinin tarifeden kaldırılması talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü.

CAN KURTARAN TEKNESİ İSTİYORUZ

CHP Belediye Meclis üyesi Turgut Aydın,söz alarak kapuz plajına bir can kurtaran teknesi koyulması, yeterli sayıda şemsiye ve bir dijital saat koyulmasını talep etti. Belediye başkan vekili Murat Uzun da önerileri dikkate alınacağını söyledi.

AĞUSTOS'TA TATİL..1 EYLÜL'DE TOPLANACAK

Zonguldak Belediye Meclisinin Ağustos ayında tatil olmasına karar verildi.Bir sonraki meclis toplantısı 1 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER